237
Ο Κέιτζ στην ταινία «Η τελευταία αρπαχτή» | Imdb/Blue Budgie Films

Ο Νίκολας Κέιτζ θα παίξει…τον εαυτό του

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2019, 20:02
Ο Κέιτζ στην ταινία «Η τελευταία αρπαχτή»
|Imdb/Blue Budgie Films

Ο Νίκολας Κέιτζ θα παίξει…τον εαυτό του

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2019, 20:02

Τον εαυτό του πρόκειται να υποδυθεί ο Νίκολας Κέιτζ, σε μία ταινία με τίτλο «The unbearable weight of massive talent» (Το αβάσταχτο βάρος του μεγάλου ταλέντου).

Το περιοδικό «deadline» αναφέρει πως ο ρόλος του αμερικανού ηθοποιού θα είναι μία φανταστική εκδοχή του εαυτού του, που πληρώνεται 1 εκατ. δολάρια για να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων ενός εύπορου θαυμαστή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κέιτζ θα πρέπει να πάρει την μορφή κάποιων πολυαγαπημένων χαρακτήρων του από προηγούμενες ταινίες, ώστε να γλυτώσει από μία κατάσταση που γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς «Ghosted», Κέβιν Έτεν και Τομ Γκόρμικαν πρόκειται να γράψουν το σενάριο, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και χρέη σκηνοθέτη.

Όπως ήταν λογικό, ακολουθώντας την ανακοίνωση της υπόθεσης της ταινίας, άρχισαν οι συγκρίσεις με την σουρεαλιστική κωμωδία του Τσάρλι Κάουφμαν «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», σκηνοθετημένη από τον Σπάικ Τζόουνς, στην οποία ένας κουκλοπαίχτης (Τζον Κιούζακ) ανακαλύπτει μια πύλη που τον οδηγεί… στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς.

Ο Guardian αναφέρει πως ο ίδιος ο Κέιτζ είχε συνεργαστεί με τον Κάουφμαν και τον Τζόουνς το 2002, όταν έπαιξε μία εκδοχή του Κάουφμαν και του δίδυμου αδερφού του (που δεν υπάρχει), στην ταινία «Adaptation».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κέιτζ δεν θα είναι, φυσικά, ο πρώτος αστέρας του Χόλιγουντ που υποδύεται τον εαυτό του. Ο Μπιλ Μάρεϊ το έκανε τέσσερις φορές και ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ άλλες οκτώ, ενώ στην κωμωδία του 2013, «Το τέλος του κόσμου», όλοι οι ηθοποιοί υποδύονται τους εαυτούς τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...