198
«Με θυμάστε κύριε Κόσμπι;» Η Χάιντι Τόμας, πρώην μοντέλο και ηθοποιός «καίει» τον Μπιλ Κόσμπι με την κατάθεσή της, καθώς είπε ότι ο κάποτε δημοφιλής ηθοποιός τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά το 1984 | CNN

«Ο Κόσμπι με κακοποιούσε σεξουαλικά επί τέσσερις ημέρες»

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2018, 13:09
«Με θυμάστε κύριε Κόσμπι;» Η Χάιντι Τόμας, πρώην μοντέλο και ηθοποιός «καίει» τον Μπιλ Κόσμπι με την κατάθεσή της, καθώς είπε ότι ο κάποτε δημοφιλής ηθοποιός τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά το 1984
|CNN

«Ο Κόσμπι με κακοποιούσε σεξουαλικά επί τέσσερις ημέρες»

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2018, 13:09

Η Χάιντι Τόμας είναι μία από τις πενήντα γυναίκες που κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση.

Οσο εξελίσσεται η διαδικασία της δίκης, οι κατηγορίες πληθαίνουν και βαραίνουν τον 80χρονο «πρώην» κωμικό, καθώς το κουτί της Πανδώρας που έχει από καιρό ανοίξει εις βάρος του δεν θυμίζει σε τίποτα τις αστείες στιγμές που μας είχε χαρίσει μέσα από το τηλεοπτικό του σόου, πίσω στη δεκαετία του 80.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC και του CNN, η Τόμας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι γνώρισε τον Κόσμπι το 1984 και του ζήτησε να της κάνει μαθήματα υποκριτικής.

Ο Κόσμπι δέχτηκε να την αναλάβει και στο πρώτο τους μάθημα της ζήτησε να διαβάσει τον μονόλογο μιας μεθυσμένης γυναίκας, πείθοντας την ηθοποιό να πιει λευκό κρασί για να μπει ευκολότερα στο πνεύμα. Από εκεί και πέρα, η Τόμας θυμάται μόνο φευγαλέα στιγμιότυπα από το μαρτυρικό τετραήμερο που ακολούθησε.

«Θυμάμαι να ξυπνάω ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εγώ φορούσα τα ρούχα μου, εκείνος όχι. Είχε βάλει το μόριό του στο στόμα μου παρά τη θέλησή μου. Το μαρτύριό μου κράτησε τέσσερις ολόκληρες ημέρες» περιέγραψε η Τόμας. Και όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχει πλούσια συνέχεια σε αυτή την τόσο αποκαθηλωτική, για τον κάποτε δημοφιλέστατο Κόσμπι, ιστορία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...