426
Η Ντόρα Μπακογιάννη προκαλεί τον Πάνο Καμμένο να έρθει και να την αντιμετωπίσει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης | INTIMEnews

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ψευτόμαγκας Καμμένος κρύβεται πάλι πίσω από την ασυλία του

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 14:16
Η Ντόρα Μπακογιάννη προκαλεί τον Πάνο Καμμένο να έρθει και να την αντιμετωπίσει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης
|INTIMEnews

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ψευτόμαγκας Καμμένος κρύβεται πάλι πίσω από την ασυλία του

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 14:16

Τζάμπα μάγκα αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορώντας τον ότι για μία ακόμη φορά επιλέγει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του προκειμένου να μην βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή για το «χυδαίο και συκοφαντικό» (όπως το χαρακτηρίζει και η ίδια στη δήλωσή της)  tweet (δείτε το κάτω) που ανέβασε ο υπουργός Αμυνας και επικεφαλής των συγκυβερνώντων ΑΝΕΛ σχετικά με την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Για άλλη μια φορά ο κ. Καμμένος αποδεικνύεται τζάμπα μάγκας. Ο υπουργός που έχτισε την καριέρα του εξαπολύοντας χυδαιότητες και συκοφαντίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων, προσπαθεί εκ νέου να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του», κατήγγειλε σε δήλωσή της κυρία Μπακογιάννη.

Και τώρα, προσθέτει, «που η Δικαιοσύνη έστειλε την υπόθεση στη Βουλή, ο κ. Καμμένος, ο οποίος λίγες ημέρες πριν κατακεραύνωνε την αντιπολίτευση για το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, για πολλοστή φορά ως γνήσιος δειλός, ζητάει τη στήριξη και την κάλυψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία του, αρνείται να αντιμετωπίσει την ελληνική Δικαιοσύνη».

Η στάση αυτή ωστόσο, σημειώνει, δεν της προκαλεί εντύπωση, δεδομένου όπως υπογραμμίζει, ότι «οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί του καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλον στα δικαστήρια» και ακολούθως «ρίχνει το μπαλάκι» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σε κάθε ευκαιρία έχουν καλύψει συντεταγμένα τα νώτα του συγκυβερνήτη Καμμένου.

«Η ευθύνη», τονίζει η κυρία Μπακογιάννη, «περνάει πλέον στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα αντιληφθούμε όλοι αν πιστεύουν έστω και λίγο αυτά που λένε για την κάθαρση και το τέλος του ακαταδίωκτου και του ανέλεγκτου των πολιτικών προσώπων.

»Το σύνολο των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και του νόμου περί βουλευτικής ασυλίας.  Όμως, όπως φαίνεται, η υποκρισία δεν έχει τέλος».

«Προσωπικά, δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από την ασυλία μου. Αντίθετα, όταν ετέθη θέμα, ζήτησα από τη βουλή να μου άρει την ασυλία», υπενθυμίζει και αφού επαναλαμβάνει πως η συμπεριφορά του κ. Καμμένου χαρακτηρίζεται από δειλία, υποκρισία, φαρισαϊσμό και ψευτομαγκιά, διερωτάται αν οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συναινέσουν σε τέτοιες συμπεριφορές  που «οδηγούν στον εκφυλισμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Στο υστερόγραφο της δήλωσής της η Ντόρα Μπακογιάννη γνωστοποιεί τέλος, με επιστολή της προς την αρμόδια επιτροπή, ζήτησε να παρασεί η ίδια στη συνεδρίασή της προκειμένου, όπως χαρκτηριστικά αναφέρει, « να υποστηρίξω δια ζώσης το δικαίωμα μου να μου επιτραπεί να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου ενώπιον των ανεξάρτητων ελληνικών δικαστηρίων από συκοφαντικές και βάναυσα υβριστικές δηλώσεις».

Και κλείνοντας η πρώην υπουργός εκφράζει την ελπίδα να μην της στερηθεί το συγκεκριμένο δικαίωμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...