241
Ο Αντώνης Μυλωνάκης στη Βουλή | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / Intime

Μυλωνάκης: Μου το φύλαγε ο Βελόπουλος επειδή δεν ήθελα να μπουν υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2023, 18:55
Ο Αντώνης Μυλωνάκης στη Βουλή
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / Intime

Μυλωνάκης: Μου το φύλαγε ο Βελόπουλος επειδή δεν ήθελα να μπουν υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2023, 18:55

Για στημένο δημοσίευμα περί «δήθεν αποστασίας», έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο που έφερε την οριστική του ρήξη με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Σε δηλώσεις του στο Action24, o βουλευτής κατήγγειλε πως «από τον Σεπτέμβριο στηνόταν αυτό το χτύπημα, το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών. Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν, χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Μιλώντας στο Open, είπε ότι πρόκειται για «σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από το εσωτερικό του κόμματος.

Την τελευταία ημέρα διάλυσης της Βουλής να σου αλλάζει περιφέρεια; Με αυτό το πράγμα σε απαξιώνουν. Χθες το βράδυ μαθαίνω από το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου ότι είχε οργανωθεί αυτό το σενάριο από τον Σεπτέμβριο.

Μου λένε ότι “η εξόντωσή σου θα έρθει την ώρα που πρέπει” και ήρθε τελικά από ένα δημοσίευμα την ημέρα που βγήκε ο Βελόπουλος στο κανάλι. Είμαστε φίλοι με τον Κυριάκο Βελόπουλο, έτρεξα να τον βοηθήσω και ξαφνικά μαθαίνω ότι με πρόδωσε», συμπλήρωσε.

Ακόμα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε πως ο κ. Βελόπουλος «έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του περιβάλλον»:

«Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο. Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...