298
Ο Λημνιός σουτάρει και σκοράρει | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εποχή Φαν’τ Σιπ; Η Εθνική Ελλάδας πέρασε από το Ερεβάν νικώντας την Αρμενία

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 21:07
Ο Λημνιός σουτάρει και σκοράρει
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εποχή Φαν’τ Σιπ; Η Εθνική Ελλάδας πέρασε από το Ερεβάν νικώντας την Αρμενία

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 21:07

Μια φανερά βελτιωμένη Εθνική Ελλάδας κέρδισε με 1-0 την Αρμενία στο Ερεβάν για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε τους διεθνείς μας ο Τζον Φαν Σιπ στην έδρα των Αρμενίων.

Η Ελλάδα έδειξε από την αρχή ότι μπήκε αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα στο ματς. Οι διεθνείς μας είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν την μπάλα καλύτερα από τους γηπεδούχους απλώνοντας το παιχνίδι τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στην Εθνική μας ομάδα. Ο Μπακασέτας έκανε το σουτ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει ασταθώς και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μάνταλου βρήκε στο δοκάρι στο 7′.

Στο 21΄ ο διαιτητής αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στην Ελλάδα, καθώς ο Γιαννούλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι του έδωσε κίτρινη κάρτα, αφού θεώρησε πως ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε θέατρο.

Η πίεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέδωσε καρπούς στο 34′: Ο Γιαννούλης έπαιξε 1-2 με τον Μπακασέτα, πάσαρε στον Λημνιό, εκείνος έφερε τη μπάλα στο δεξί του, σούταρε στη δεξιά γωνία και έκανε το 0-1 για την Εθνική μας.

Ένα κουβάρι οι παίκτες της εθνικής πανηγυρίζουν το γκολ του Λημνιού

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Εθνική έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Αϊραπετιάν απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Λημνιού στο 47′.

Στο 75΄ η Ελλάδα απείλησε με τον Μασούρα και τρία λεπτά μετά έχασε απίστευτη ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι όταν ο Λημνιός έδωσε ασίστ στον Μασούρα, ο οποίος κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αρμενία: Αϊραπετιάν, Καλισίρ, Βοσκανιάν (83΄Αβετισιάν), Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβανισιάν, Ισκανιάν, Βαρντανιάν (59΄ Σαρκίσοφ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Χοβσεπιάν (78΄Εντιγκαριάν).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος (66΄ Μασούρας), Μπακασέτας (81΄ Δώνης), Παυλίδης (74΄Κουλούρης).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...