196
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ξενάγησαν τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών από ψηλά στην Αθήνα | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη πήραν πρωινό με το ζεύγος Πομπέο [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2019, 12:44
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ξενάγησαν τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών από ψηλά στην Αθήνα
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη πήραν πρωινό με το ζεύγος Πομπέο [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2019, 12:44

Πρωινό με το ζεύγος Πομπέο πήραν το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τα δύο ζεύγη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρωινή, ήσυχη, Κυριακάτικη Αθήνα από την ταράτσα του ξενοδοχείου Χίλτον, όπου μένει ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και η συνοδεία του.

Στις φωτογραφίες μάλιστα φαίνονται να απολαμβάνουν την θέα προς την Ακρόπολη και το κέντρο της πόλης, αλλά και τον Εθνικό Κήπο.

Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης – το οποίο ως γνωστόν θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Λίγο αργότερα, το ζεύγος Πομπέο έφτασε στον καθεδρικό ναό των Αθηνών, προκειμένου να εκκλησιαστούν, καθώς η σύζυγός του αμερικανού ΥΠΕΞ, Σούζαν, είναι Χριστιανή Ορθόδοξη.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού πατέρας Θωμάς Συνοδινός τους ξενάγησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη μητρόπολη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...