336
Ούτε η γυναίκα που κρατά στον ιστό της τη γαλανόλευκη στην Κίναρο, ξέφυγε από τον σκοταδισμό των αντιεμβολιαστών | ΥοuΤube

Κυρα-Ρηνιώ: Αρνητές γράφουν ότι με έβαλαν να κάνω το εμβόλιο με το ζόρι για να πεθάνω και να πάρουν οι Τούρκοι το νησί!

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 14:39
Ούτε η γυναίκα που κρατά στον ιστό της τη γαλανόλευκη στην Κίναρο, ξέφυγε από τον σκοταδισμό των αντιεμβολιαστών
|ΥοuΤube

Κυρα-Ρηνιώ: Αρνητές γράφουν ότι με έβαλαν να κάνω το εμβόλιο με το ζόρι για να πεθάνω και να πάρουν οι Τούρκοι το νησί!

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 14:39

Οι θεωρίες συνωμοσίας των πάσης φύσεως αρνητών – αντιεμβολιαστών δεν έχουν τελειωμό, και από τις «γραφίδες» τους δεν γλίτωσε ούτε η κυρα-Ρηνιώ στην Κίναρο, επειδή ζήτησε να κάνει το εμβόλιο κατά τoυ κορονοϊού (εδώ).

«Για όνομα του Θεού! Γράφουν στο Διαδίκτυο πως με έβαλαν με το ζόρι να κάνω το εμβόλιο για να πεθάνω και να πάρουν έτσι οι Τούρκοι το νησί. Δεν ντρέπονται καθόλου, τι πράγματα είναι αυτά;»  διαμαρτυρήθηκε η Ειρήνη Κατσοτούρχη ενοχλημένη από τις ασχήμιες που γράφονται για εκείνη – τη μοναδική κάτοικο της Κινάρου- από τους αναιδείς και μικρόνοες αντιεμβολιαστές.

«Αισθάνομαι μια χαρά μετά το εμβόλιο και εύχομαι όλοι να ακολουθήσουν τον δρόμο και να εμβολιαστούν. Είναι ντροπή όσα λένε κι όσα κάνουν οι αρνητές. Δεν θέλεις να εμβολιαστείς μη μιλάς, μη λες κουβέντα για κανέναν και για τίποτα, κράτα το για τον εαυτό σου όχι να παίρνεις κι άλλους στο λαιμό σου», πρόσθεσε η κυρα-Ρηνιώ που αποκάλυψε ότι προ εξαμήνου είχε νοσήσει με Covid-19.

«Εγώ είχα νοσήσει από κορωνοϊό και αποφάσισα έξι μήνες μετά, όπως λένε οι ειδικοί, να κάνω το εμβόλιο για να τελειώνω. Είχα νοσήσει τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου, όταν είχε έρθει εδώ ένα ψαράδικο. Οι άνθρωποι είχαν κορoνοϊό και δεν το γνώριζαν. Έκανα ελαφριά συμπτώματα και στο τεστ κορωνοϊού που μου έκανε η ομάδα Αιγαίου που ήρθε, βρέθηκα θετική στον ιό και εγώ και ο γιος μου, που είχε έρθει εκείνες τις ημέρες να με δει. Αισθανόμουν κόπωση, πονοκέφαλο, εντάξει δεν ήμουν και του θανατά».

«Eκανα το μονοδοσικό εμβόλιο και όλα μια χαρά. Λίγο με πόνεσε το χέρι μου στο σημείο που έγινε το εμβόλιο, αλλά τώρα είμαι εντάξει. Ο κόσμος πρέπει να εμβολιαστεί. Δυστυχώς από τον ιό ακόμα πεθαίνει κόσμος, τουλάχιστον έχοντας κάνει το εμβόλιο έχει μια ελπίδα. Μέχρι ώρας οι περισσότεροι που έχουν πεθάνει είναι ανεμβολιαστοί. Μόνο το εμβόλιο είναι η λύση», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει, αν και οι «κατήγοροί» της είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να πειστούν, αφού σύμφωνα με τις θεωρίες τους ακόμα και πίσω από τον εμβολιασμό της κυρα-Ρηνιώς υπάρχει… «δάκτυλος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...