264
Η Ροζίτα Σώκου με την κόρη της Ιρένε Μαραντέι σε παλαιότερη φωτογραφία τους | Facebook

Διασωληνώθηκε και η κόρη της Ροζίτας Σώκου

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 11:56
Η Ροζίτα Σώκου με την κόρη της Ιρένε Μαραντέι σε παλαιότερη φωτογραφία τους
|Facebook

Διασωληνώθηκε και η κόρη της Ροζίτας Σώκου

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 11:56

Μία ημέρα μετά τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου (εδώ), σε δηλώσεις του στον Alpha, o πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε γνωστό ότι στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται (εδώ) και η κόρη της, Ιρένε Μαραντέι (σ.σ. την απέκτησαν με τον ιταλό δημοσιογράφο Μάνλιο Μαραντέι, το 1958 στη Ρώμη).

Και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, έγινε γνωστό ότι η Ιρένε Μαραντέι διασωληνώθηκε.

Τα άσχημα νέα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Εμίλιο Ταγκρέντι, εγγονός της Ροζίτας Σώκου, λέγοντας ότι η μητέρα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον «Ευαγγελισμό».

«Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι, είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μια βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί και έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη-έκτη μέρα και ελπίζουμε να μη μείνει ακόμα για πολλές» είπε ο Εμίλιο Ταγκρέντι.

«Αργότερα, που θα έχω γίνει κι εγώ καλά (σ.σ. εννοώντας τη νοσηλεία της), θα κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους για το κατευόδιο», είχε γράψει η ίδια η Ιρένε Μαραντέι για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην μητέρα της. Το πάρτι, όμως, προς το παρόν θα πρέπει να περιμένει, μέχρι να ξεπεράσει τη δική της περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, μάνα και κόρη ήταν ανεμβολίαστες. «Αν δεν την είχε βρει ο κορονοϊός, θα ζούσε κι άλλο (η Ροζίτα Σώκου), αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα, γιατί και εκείνη κόλλησε, δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν να το κάνουν το εμβόλιο», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...