207
Aπό το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τον εμβολιασμό της κυρα-Ρήνης | YouTube/ΕΡΤ

Κίναρος: Εμβολιάστηκε η κυρα-Ρηνιώ

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 15:46
Aπό το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τον εμβολιασμό της κυρα-Ρήνης
|YouTube/ΕΡΤ

Κίναρος: Εμβολιάστηκε η κυρα-Ρηνιώ

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 15:46

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε η Ειρήνη Κατσοτούρχη, μοναδική κάτοικος στην Κίναρο, γνωστότερη ως κυρα-Ρηνιώ.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η κυρα-Ρηνιώ είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει το εμβόλιο – επιθυμία που ικανοποιήθηκε άμεσα χάρη στην κινητοποίηση του δημάρχου Αμοργού, Λευτέρη Καραΐσκου, και της κινητής μονάδας εμβολιασμού που έφτασε με σκάφος στην Κίναρο.

«Πήγαμε με το ταχυδρομείο, που πηγαίνει κάθε δεκαπέντε ημέρες στο νησί, με αρκετό καιρό, με τον γιατρό, τη νοσοκόμα και την εμβολιάσαμε. Ολα πήγαν καλά», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Καραΐσκος, για να υπογραμμίσει:

«Το μήνυμα που στέλνει η κυρα-Ρηνιώ είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ενα μήνυμα ζωής και υπευθυνότητας απέναντι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και στους υγειονομικούς, που έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μάχη για να ξεπεράσουμε την πανδημία, ότι μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε ακριβώς να αφήσουμε αυτή την ιστορία πίσω μας. Να θωρακίσουμε την υγεία μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Η ίδια η κυρα-Ρήνη μίλησε τηλεφωνικά με τη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ: «Ολα πήγαν καλά με το εμβόλιο», είπε, με μόνη ενόχληση έναν μικρό πόνο στο χέρι για δύο ημέρες, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...