191
|

Ξέσπασε η Ιωάννα για το βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Εναν χρόνο μετά την Καλλιθέα δεν άλλαξε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2021, 11:28

Ξέσπασε η Ιωάννα για το βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Εναν χρόνο μετά την Καλλιθέα δεν άλλαξε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2021, 11:28

Εναν χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η ίδια στην Καλλιθέα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέσπασε με αφορμή όσα έγιναν την Τετάρτη στο Συνοδικό Δικαστήριο, μέσα στη Μονή Πετράκη.

«Εναν χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες», έγραψε σε instastories η Ιωάννα, εξοργισμένη από την είδηση ότι ο 37χρονος ιερομόναχος προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό, που πέταξε στους μητροπολίτες, μέσω Ιντερνετ.

«Εναν χρόνο μετά, που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας», ήταν το μήνυμά της Ιωάννας, δεδομένου ότι ο δράστης στη Μονή Πετράκη ουσιαστικά αντέγραψε τον τρόπο δράσης της Εφης Κακαράντζουλα, της 35χρονης που πριν από έναν χρόνο τής έστησε καρτέρι και της έκαψε το πρόσωπο με βιτριόλι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News