203
Η αποτρόπαια φωτογραφία του φορτηγού που προπαγάνδισε η πλατφόρμα του Τραμπ | web, καρέ από βίντεο

Ξέφυγε εντελώς ο Τραμπ: έδεσε τον Μπάιντεν πισθάγκωνα!

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 18:24
Η αποτρόπαια φωτογραφία του φορτηγού που προπαγάνδισε η πλατφόρμα του Τραμπ
|web, καρέ από βίντεο

Ξέφυγε εντελώς ο Τραμπ: έδεσε τον Μπάιντεν πισθάγκωνα!

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 18:24

Προκλητικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο Truth Social, στην ιντερνετική πλατφόρμα του Τραμπ: δείχνει ένα ημιφορτηγό αυτοκίνητο να διέρχεται στολισμένο με τα «χρώματα» της καμπάνιας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, κάπου στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης, και στην πόρτα της καρότσας του να φέρει τη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν δεμένου πισθάγκωνα σαν σφάγιο!

Μόλις δημοσιεύτηκε, το δήθεν σατιρικό βίντεο έκανε ένα εκατομμύριο προβολές στο web και προκάλεσε σάλο, μάλιστα ιδιαίτερα οργίλες ήταν αντιδράσεις από το αμερικανικό κοινό. Η προεκλογική καμπάνια του Μπάιντεν το κατήγγειλε αμέσως και το στιγμάτισε σαν ωμή υπόδειξη για άσκηση σωματικής βίας εις βάρος του προέδρου των ΗΠΑ και σαν άμεση υποκίνηση σε πολιτική βία.

«Ο Τραμπ υποκινεί εκ συστήματος την πολιτική βία και είναι καιρός να τον πάρουν στα σοβαρά – απλώς ρωτήστε τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου που δέχθηκαν επίθεση ενώ προστάτευαν τη Δημοκρατία μας στις 6 Ιανουαρίου» δήλωσε ο Μάικλ Τάιλερ, διευθυντής επικοινωνίας της καμπάνιας του Μπάιντεν.

Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του μεγιστάνα απάντησε: «Αυτή η εικόνα ήταν στο πίσω μέρος ενός ημιφορτηγού που ταξίδευε κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου. Οι Δημοκρατικοί και οι τρελοί όχι μόνο ζήτησαν απεχθή βία κατά του προέδρου Τραμπ και της οικογενείας του, αλλά στην πραγματικότητα οπλίζουν το δικαστικό σύστημα εναντίον του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...