345
Αρουραίος βολτάρει στο Μανχάταν | Reuters

Νέα Υόρκη: Ζητείται «εξολοθρευτής αρουραίων»

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2022, 18:09
Αρουραίος βολτάρει στο Μανχάταν
|Reuters

Νέα Υόρκη: Ζητείται «εξολοθρευτής αρουραίων»

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2022, 18:09

Αρουραίους έχει γεμίσει και πάλι η Νέα Υόρκη, μετά από την πανδημία του κορωνοϊού. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από τις δημοτικές αρχές, στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», οι θεάσεις αρουραίων αυξήθηκαν κατά 71%, μετά από δύο χρόνια. Ετσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, ο δήμος της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε αναζήτηση για κάποιον που θα μπορέσει να δώσει επιτέλους λύση στο πρόβλημα.

Την περασμένη Πέμπτη, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ερικ Ανταμς ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ότι αναζητά υποψηφίους «εξολοθρευτές αρουραίων»: «Δεν υπάρχει κάτι που να μισώ περισσότερο από τους αρουραίους. Εάν έχετε την ορμή, την αποφασιστικότητα και το ένστικτο του δολοφόνου, χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να καταπολεμήσετε τον αδυσώπητο πληθυσμό αρουραίων της Νέας Υόρκης, τότε η δουλειά των ονείρων, σας περιμένει», έγραψε στη λεζάντα. Παράλληλα, επισύναψε έναν σύνδεσμο σε μία ιστορία από το Gothamist, που αναφέρεται στη θέση εργασίας, για την οποία θα αμείβει τον μελλοντικό υπάλληλο, με το ιλιγγιώδες ποσό των 120.000 έως 170.000 δολαρίων!

Ο δήμαρχος ενθαρρύνει όσους έχουν υπόβαθρο στον «αστικό σχεδιασμό, τη διαχείριση έργων ή τις κυβερνητικές θέσεις, να υποβάλλουν αίτηση».

Στην περιγραφή των προσόντων που θα πρέπει να έχει ο κατάλληλος υποψήφιος, αναφέρεται, με χιούμορ, ότι θα συνυπολογιστεί στα θετικά «κάποιος που θα δείξει με τη συμπεριφορά του ότι είναι “παλικάρι”, ότι έχει πονηρό χιούμορ, μία γενική αύρα κακοποιού και μία δηλητηριώδη μανία, για να ασκεί βία στα παράσιτα». Επίσης, αναφέρεται ότι αναζητείται ένας υποψήφιος που θα είναι «κάπως αιμοδιψής» και πρόθυμος να εξετάσει το θέμα και να δίνει «λύσεις που να συμπεριλαμβάνουν κάθε οπτική γωνία».

Κατά τα λοιπά, ο κατάλληλος «εξολοθρευτής αρουραίων», «θα πρέπει να είναι κάτοικος Νέας Υόρκης επί 90 ημέρες τουλάχιστον από την αποδοχή της θέσης, να έχει πτυχίο στη Δημόσια Πολιτική ή σε παρόμοιο αντικείμενο και να γνωρίζει Microsoft Word, Excel και Power Point».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...