149
Φωτογραφία αρχείου με τον Βασίλη Κικίλια και τον Σωτήρη Τσιόδρα σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου | Intime

Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2020, 09:35
Φωτογραφία αρχείου με τον Βασίλη Κικίλια και τον Σωτήρη Τσιόδρα σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
|Intime

Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2020, 09:35

Συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των κομμάτων αναμένεται να έχει σήμερα, Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στη συνάντηση, στην οποία θα μετέχει και ο υπεύθυνος για τον κορονοϊό του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, θα παρουσιαστούν η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία που γίνεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Πρόκειται για μία διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και στο πρώτο κύμα της πανδημίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχετίζεται με την πιθανότητα επιβολής νέου lockdown στην Αττική.

Ο υπουργός Υγείας αναμένεται να αναλύσει διεξοδικά όλες τις προετοιμασίες που γίνονται στο ΕΣΥ, καθώς τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει ότι το σύστημα παραμένει ανέτοιμο, παρότι το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι ήδη εδώ.

Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται εξάλλου τις τελευταίες ημέρες, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την προετοιμασία τόσο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όσο και των απλών κλινών Covid-19.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...