267
Αφίσα με τον Μάρκο Μπόλαρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | Intimenews/ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ

Γέμισε η Θεσσαλονίκη με αφίσες κατά βουλευτών για τις Πρέσπες – Συλλήψεις σε Γρεβενά, Κοζάνη

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 09:29
Αφίσα με τον Μάρκο Μπόλαρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
|Intimenews/ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ

Γέμισε η Θεσσαλονίκη με αφίσες κατά βουλευτών για τις Πρέσπες – Συλλήψεις σε Γρεβενά, Κοζάνη

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 09:29

Καθόλα οργανωμένη φαίνεται να είναι η πρωτοβουλία αγνώστων πολιτών που τοποθέτησαν αφίσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βάζοντας στο στόχαστρο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων κομμάτων, σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αφίσες είχαν τοποθετηθεί χθες και σε άλλες πόλεις στη Μακεδονία.

Ολες έχουν ακριβώς την ίδια μορφή. Είναι μια φωτογραφία του βουλευτή με το όνομά του και την περιφέρειά του και μέσα σε κόκκινο πλαίσιο το ερώτημα: «Εσυ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;;;». Εικονίζεται ακόμη μια γυναικεία μορφή με τον χάρτη της Μακεδονίας πάνω στο πρόσωπό της.

Αφίσες εντοπίστηκαν νωρίς την Τετάρτη σε κεντρικούς δρόμους, στη Φιλοσοφική, στην πλατεία Αριστοτέλους, και σε εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Μέχρι το πρωί πολλές αφίσες είχαν πλέον αφαιρεθεί.

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο στα Γρεβενά και δύο στην Κοζάνη, για παράνομη αφισοκόλληση. Πρόκειται για άνδρες 40-50 ετών. Στην περίπτωση των Γρεβενών σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ στην Κοζάνη θα παραπεμφθούν σε εισαγγελέα.

Το μήνυμα ότι δεν τρομοκρατούνται από τέτοιου είδους πρακτικές έστειλαν με δηλώσεις τους οι βουλευτές που είδαν το πρόσωπό τους στις αφίσες.

«Οι έλληνες βουλευτές δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος. Λογικές καταζητούμενων του Φαρ Ουέστ έκανε λόγο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM».

«Δεν με πτοούν οι πράξεις αυτές. Ολες αυτές οι χρυσαυγίτικες απειλές, οι απειλές όλων αυτών που σηκώνουν το λάβαρο του πολέμου εναντίον όλων και θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα κρυφτούν, δεν με πτοούν και αυτό που λέω είναι το αυτονόητο», δήλωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ από την Πέλλα Θεοδώρα Τζάκρη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...