• Ο Κουτσούμπας κυκλοφορεί σε κούπα, τσάντα και πασχαλινή λαμπάδα!

    Η απάντηση στο ερώτημα αν μπορούν να γίνουν ποπ και trendy –με την καπιταλιστική και αγοραία, μάλιστα, έννοια– το ΚΚΕ και τα στελέχη του που κατά τα άλλα εξακολουθούν να ορκίζονται στα ιερά ευαγγέλια του Λενινισμού και του Σταλινισμού, δόθηκε –και μάλιστα με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο: όχι από τις δυνάμεις της εργατιάς, αλλά από αυτές της αγοράς.

     

    Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, κυκλοφορεί ως κούπα, τσάντα ή και πασχαλινή λαμπάδα!

     

    Το καρτουνίστικο σκίτσο του κομμουνιστή ηγέτη συνοδεύεται είτε από τις φράσεις «Αλλά αυτοί είστε», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια» και «Παπαρατσένκο» –κοινοβουλευτικές ατάκες που έγιναν σήμα-κατατεθέν του κ. Κουτσούμπα– ή με το πιο πρόσφατο «Cher amis, cher camarades», που είπε στο Παρίσι.

    Οι δημιουργοί των εν λόγω προϊόντων –τα οποία πωλούνται διαδικτυακά– τα βάφτισαν «λαμπάδα “Κουτσουμπίνι”, ή «κούπα “Κουτσουμπίνι”».

     

    To αν ο κ. Κουτσούμπας «πουλάει» είναι πλέον οφθαλμοφανές –αλλά είναι τα ερωτήματα πλέον:

     

    α) Αν η εμπορική απήχηση του brand «Κουτσούμπας» μπορεί να μεταφραστεί σε ψήφους στην κάλπη,

     

    β) αν οι λαμπάδες «Κουτσουμπίνι» πρέπει δικαιωματικά να μπουν στο «καλάθι των νονών» που δημιούργησε ο Αδωνις Γεωργιάδης και

     

    γ) αν ο κ. Κουτσούμπας πρέπει να διεκδικήσει εμπορικά δικαιώματα –καθώς ο Περισσός μπορεί να ορκίζεται στα κομμουνιστικά ιδεώδη αλλά παραμένει πάντα και μια ακμάζουσα επιχείρηση.

  • H πολύ Instagrammable σέλφι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ελικόπτερο

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει τυχερό να ξεκινάει τις προεκλογικές του εκστρατείες από τον Εβρο –το είπε και την Παρασκευή στην Ορεστιάδα: «Ξέρετε, το έχω πάντα γούρι σε κάθε εκλογική μου αναμέτρηση, είτε αυτή ήταν για να διεκδικήσω την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας είτε ήταν στην προηγούμενη μεγάλη μάχη που δώσαμε, να ξεκινώ πάντα εδώ από τον βόρειο Έβρο, από την Ορεστιάδα, αυτήν την πορεία», είπε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος έχει πάρει την προεκλογική εκστρατεία επάνω του.

     

    Και αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Καθώς ταξίδευε με το Σινούκ στις ακριτικές περιοχές, ο κ. Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία για ένα πολύ Instagrammable στιγμιότυπο μέσα από το πιλοτήριο του στρατιωτικού ελικοπτέρου: ο Πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με την πιλότο Παναγιώτα Τεργιαζοπούλου, η οποία, όπως εξήγησε ο ίδιος στην ανάρτησή του, είναι η «πρώτη γυναίκα κυβερνήτης σε ειδικό μέσο της Αεροπορίας Στρατού.

     

    «Είμαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)




text
  • Ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης χούλιγκαν με το προσωνύμιο «Κοκός». Καμία σοβαρότητα


    27 Απριλίου 2024, 22:13