• Ο Γεωργιάδης «αφορίζει» την Αριστερά: Δεν πιστεύουν στον Χριστό - γκρίνιαζαν για τον Αγιο Δημήτριο, δεν λένε τίποτα για την πορεία του Πολυτεχνείου

    Και πολύ κρατήθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Την Τετάρτη, ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ βγήκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και κατήγγειλε την Αριστερά για «υποκρισία», επειδή δεν λέει τίποτα για τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 γκρίνιαζαν για τις παρελάσεις και τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, τους κατηγόρησε ότι δεν πιστεύουν στον Χριστό.

     

    Ο κ. Γεωργιάδης δεν πιέστηκε καθόλου. Δεν εκμαιεύτηκε δηλαδή ο αφορισμός από ένα δημοσιογραφικό ερώτημα. Πήρε μόνος του τον λόγο και έδωσε ένα ρεσιτάλ, καθώς δήλωσε ότι κάτι τέτοιο τον εξιτάρει.

     

    «Μου αρέσει να αναδεικνύω την υποκρισία της Αριστεράς στην Ελλάδα. Αυτό είναι που εμένα με εξιτάρει. Πριν από δύο (εννοεί τέσσερις) εβδομάδες, εν όψει των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου αλλά και των γιορτών του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, νομίζω σχεδόν σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ, αλλά και από τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΖΑ και του ΜέΡΑ25 αν θυμάμαι καλά, υπήρχε μια κριτική προς την κυβέρνηση, “γιατί η κυβέρνηση επιτρέπει τις παρελάσεις ενώ έχουμε πανδημία, γιατί η κυβέρνηση δεν λαμβάνει μέτρα για τους εορτασμούς του Αγίου Δημητρίου”. Εγώ πάντα έλεγα ότι το κίνητρό τους δεν είναι η πανδημία, είναι ιδεολογικό. Δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό.

     

    »Πώς αποδεικνύεται αυτό σήμερα; Δείξτε μου μία ανακοίνωση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή ενός κόμματος της Αριστεράς, που λέει να μη γίνει η πορεία για το Πολυτεχνείο. Εκτός αν με έναν μαγικό τρόπο ο ιός μεταδίδεται στον Αγιο Δημήτριο, μεταδίδεται στις παρελάσεις, αλλά δεν μεταδίδεται στην πορεία του Πολυτεχνείου. Καταλαβαίνετε τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά; Μεγάλη αγωνία για τον Αγιο Δημήτριο, μεγάλη αγωνία για τις παρελάσεις, καμία αγωνία για την πορεία του Πολυτεχνείου. Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές», είπε με το χαρακτηριστικό του στιλ, που δίνει ακόμα και τίτλο για όσους βαριούνται.

     

    Το ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδεχτεί ότι το μεγαλύτερο λάθος της πρωθυπουργίας του ήταν οι εορτασμοί του Αγίου Δημητρίου το 2020 και ότι με δεδομένη την τρομακτική επιδημιολογική έξαρση και την ασφυκτική πίεση στο ΕΣΥ που υπήρχε στη Βόρεια Ελλάδα, και εφέτος από τις αρχές Οκτωβρίου ήταν δικαιολογημένες οι ανησυχίες –όχι μόνο της Αριστεράς, αλλά και μελών της ίδιας της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει– το προσπέρασε ο κ. Γεωργιάδης. Οι αριστεροί είναι ψεύτες, υποκριτές και δεν πιστεύουν στον Χριστό.

     

  • To εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα της Ολγας Κεφαλογιάννη που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

    Κάθε εμβολιασμός είναι μια μικρή νίκη, αλλά αυτό που έκανε η Ολγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, ήταν πολλαπλώς σημαντικό.

     

    Η κυρία Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και όχι μόνο το δημοσιοποίησε στα social media, αλλά ενθάρρυνε και άλλες γυναίκες να το κάνουν, κυρίως δε αυτές που εγκυμονούν και ως γνωστόν έχουν πέσει θύματα διαφόρων φοβικών γυναικολόγων που τις αποτρέπουν από το να εμβολιαστούν, με τραγικά αποτελέσματα.

     

    Η βουλευτής της ΝΔ έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο μαμά, σε ηλικία 46 ετών. Και σημείωσε ότι τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου. Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση», έγραψε στο Instagram.

  • Προεκλογική εκστρατεία με τους Σουδανούς Ελλάδος για τον Γιώργο Παπανδρέου

    To προφίλ ως πολίτη του κόσμου, ιδιότητα που είχε πάντα αλλά ενίσχυσε και ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προωθεί τακτικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ακόμα και τώρα που τα «κουκιά» για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής βρίσκονται σε πιο στενά σύνορα, αυτά που ορίζουν το κομματικό σύμπαν του πρώην ΠΑΣΟΚ.

     

    Ετσι, την ώρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης έδινε ομιλία στη Νέα Ιωνία, μετά από μια μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη, και ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλούσε στα Μουδανιά, μετά από μια ομιλία στον Κορυδαλλό, ο κ. Παπανδρέου συναντούσε στην Αθήνα αντιπροσωπεία των Σουδανών Ελλάδος, με τους οποίους, όπως ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook, συζήτησε τις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στη χώρα τους. Επίσης δήλωσε ότι είναι δίπλα τους και υπενθύμισε ότι και αυτός είχε ζήσει εξόριστος, επί χούντας.

     

  • Ο Μπίστης του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «δολοφονία χαρακτήρα» του Παπανδρέου

    Μια που πιάσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, να πούμε ότι βρήκε έναν κάπως παράδοξο υποστηρικτή, στο πρόσωπο του Νίκου Μπίστη.

     

    Παράδοξος, διότι ο κ. Μπίστης είναι πια ενθουσιώδης Συριζαίος –ίσως να λέει και αυτό κάποια πράγματα για τον κ. Παπανδρέου, αλλά ας τα αφήσουμε προς το παρόν.

     

    Ο κ. Μπίστης λοιπόν, ο οποίος είχε υπάρξει στο παρελθόν υφυπουργός της κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη, εκ των εγκεφάλων της «Ελιάς» του Βαγγέλη Βενιζέλου και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά, για να φτάσει να είναι τώρα μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ με ρόλο «γεφυροποιού» του με όμορα κόμματα, κατήγγειλε με ανάρτησή του στα social media «δολοφονία χαρακτήρα» του κ. Παπανδρέου.

     

    Μάλιστα, αφού σημείωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν αναμειγνυόμαστε στο ελάχιστο στις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ», μετά αναμείχθηκε. Κατήγγειλε συγκεκριμένους δημοσιολόγους και αρθρογράφους ότι «επιδίδονται συστηματικά στη δολοφονία χαρακτήρα του Γιώργου Παπανδρέου. Σαν κάτι να φοβούνται, που ενοποιεί “σοβαρούς” και χυδαίους», σημείωσε με νόημα ο κ. Μπίστης, αποκαλύπτοντας στο πανελλήνιο το cunning plan που υπάρχει να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα του ΓΑΠ.

     

    «Θα αναρωτηθείτε – και δικαίως – τι τον κόφτει εκείνον; Αβυσσος η ψυχή του γεφυροποιού. Θα μπορούσε, ωστόσο, απλά να φταίει η ροπή του στις λάθος διαγνώσεις, που είναι τόσο έντονη όσο η τάση του να αλλάζει κόμματα», σχολίασε την παρέμβαση του κ. Μπίστη «Ο Προσωπάρχης» των «Νέων».

     

    Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να φεύγεις, ύστερα από τόσα χρόνια αγώνα στην Κεντροαριστερά, από το ξεδοντιασμένο ΚΙΝΑΛ για τον θεωρητικά πιο σίγουρο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα η διαφορά τους στις δημοσκοπήσεις να έχει πέσει στο 8,5%…

     

     

     

  • Με το πρωτοσέλιδο της «Βραδυνής» ο Κωστής Χατζηδάκης θύμισε κάποια πράγματα για το Πολυτεχνείο

    Από τον χυλό των κοινότοπων δηλώσεων των πολιτικών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ξεχώρισε μια ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη, βουλευτή Βορείου Τομέα της ΝΔ και υπουργού Εργασίας.

     

    Ο κ. Χατζηδάκης ανήρτησε στο Facebook το πρωτοσέλιδο της «Βραδυνής» 18ης Νοεμβρίου 1973, μιας καραμπινάτα δεξιάς εφημερίδας της εποχής, η οποία είχε περιγράψει το λουτρό αίματος που προκάλεσαν τα τεθωρακισμένα της χούντας στο Πολυτεχνείο.

     

    Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι υπήρχε μια εποχή που το Πολυτεχνείο είχε αγκαλιαστεί «από την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων: δεξιών, κεντρώων και αριστερών». Και συνέχισε ο κ. Χατζηδάκης ότι «κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, όμως, η σημασία της επετείου εκφυλίστηκε πλήρως από κάποιους τάχα προοδευτικούς: τη θέση της Ελληνικής σημαίας πήραν τα κόκκινα λάβαρα. Τον Εθνικό ύμνο αντικατέστησαν τα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα. Και οι εορταστικές εκδηλώσεις της αποτέλεσαν συστηματικά την αφορμή για βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας».




text
  • Show Βελόπουλου, γράφει το κοντέρ ψηφαλάκια


    28 Μαρτίου 2024, 19:33