389
Η νιγηριανή τραγουδίστρια Τίβα Σάβατζ | Instagram

Η Τίβα Σάβατζ δεν ενδίδει στον εκβιασμό για το σεξ βίντεο με την ίδια και τον σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 13:40
Η νιγηριανή τραγουδίστρια Τίβα Σάβατζ
|Instagram

Η Τίβα Σάβατζ δεν ενδίδει στον εκβιασμό για το σεξ βίντεο με την ίδια και τον σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 13:40

«Δεν σκοπεύω να πληρώσω επειδή έκανα κάτι φυσικό». H νιγηριανή τραγουδίστρια Τίβα Σάβατζ, που θεωρείται η βασίλισσα του afrobeat, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε από τα μικρόφωνα του νεοϋορκέζικου ραδιοφώνου Power 105,1 ότι ένας άγνωστος κατέχει βίντεο που την απεικονίζει σε τρυφερές στιγμές με τον εραστή της, και την εκβιάζει ζητώντας χρήματα.

«Δεν θα χαρακτήριζα πορνό το βίντεο, αλλά καταγραφή του εαυτού μου και του ατόμου με τον οποίο βλέπω τον εαυτό μου αυτήν την περίοδο» ήταν η φράση με την οποία η Σάβατζ περιέγραψε το περιεχόμενο του βίντεο. Και αμέσως κατέστησε σαφές ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πληρώσει, αν και ανησυχεί για την αντίδραση του εξάχρονου γιου της, τέκνου που απέκτησε από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, τον μάνατζερ Τούντζι Μπάλογκαν, που είναι πιο γνωστός σαν Teebillz.

«Θα μιλήσω στο παιδί αργότερα, αφού αργά ή γρήγορα θα ασχοληθεί με αυτήν την ιστορία, ίσως στα δεκαπέντε του, όταν σίγουρα κάποιος θα προσπαθήσει να του κάνει κακό».

Το εν λόγω βίντεο με τις περιπτύξεις έγινε προσβάσιμο στον καθένα όταν ο εραστής της τραγουδίστριας το ανέβασε κατά λάθος στο Snapchat, αν και το διέγραψε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα: «Ο σύντροφός μου τρελάθηκε όταν συνειδητοποίησε το πρόβλημα που είχε προκαλέσει».

Ο εκβιασμός ξεκίνησε πριν από έναν μήνα, «μόλις βγήκα από ένα ραδιοφωνικό στούντιο όπου πήγα σε μία εκπομπή για να προωθήσω το νέο μου άλμπουμ, “Water and Garri”». Τότε, λέει τώρα η 41 ετών τραγουδίστρια, είπε στον μάνατζέρ της ότι δεν θα υποκύψει στις ορέξεις του εκβιαστή, ότι δεν θα τον πληρώσει.

Πριν από δύο χρόνια η Σάβατζ, νικήτρια του MTV Europe Music Award το 2018, είχε ανακοινώσει μέσω σόσιαλ μίντια τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, τον οποίο είχε κατηγορήσει για βιαιότητα. Η Corriere della Sera έγραψε ότι αμέσως έγινε παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που είναι εγκλωβισμένες σε άρρωστες σχέσεις.

Αναφορικά με το βίντεο, η τραγουδίστρια λέει ότι ο εκβιαστής θα απογοητευθεί, αφού η ίδια είναι «αρκετά τρελή» και θα το ανεβάσει η ίδια στο web αν χρειαστεί. Η Σάβατζ μετανάστευσε από το Λάγκος στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της όταν ήταν 11 ετών, στα 16 της έγινε συνεργάτρια του Τζορτζ Μάικλ, ενώ μετά την εμφάνισή της με τον Στινγκ, το 2012, επέστρεψε στην πατρίδα της, όπου επιδίδεται και στη φιλανθρωπία, συγκεντρώνοντας χρήματα με σκοπό την ανέγερση σχολείων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...