238
Η Μέγκαν Μαρκλ είναι στο μυαλό της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Η οποία πλέον μιλάει για όλους και για όλα | REUTERS/Kamil Krzaczynski

Η Μισέλ Ομπάμα συμβουλεύει τη Μέγκαν: «Κατέβασε στροφές»

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2018, 18:30
Η Μέγκαν Μαρκλ είναι στο μυαλό της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Η οποία πλέον μιλάει για όλους και για όλα
|REUTERS/Kamil Krzaczynski

Η Μισέλ Ομπάμα συμβουλεύει τη Μέγκαν: «Κατέβασε στροφές»

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2018, 18:30

Μπορεί μια τέως Πρώτη Κυρία να δώσει συμβουλές σε μια νεόκοπη δούκισσα;

Η Μισέλ Ομπάμα κάτι γνωρίζει από την πίεση της ζωής στο μάτι του κυκλώνα και της παρακολούθησης από τα μέσα ενημέρωσης και θέλει να το μεταφέρει στη Μέγκαν Μαρκλ, γράφει η Telegraph.

Και αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες για τους ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα στην Μαρκλ και την Κάθριν Μίντλετον και την συμπεριφορά χολυγουντιανής ντίβας από τη Μαρκλ στο προσωπικό  της, η δούκισσα πρέπει να ακούσει τι έχει να της πει η κυρία Ομπάμα.

Ή μάλλον να το διαβάσει στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικό «Good Housekeeping» («Καλό Νοικοκυριό») όπου δίνει συνέντευξη η Μισέλ Ομπάμα, η οποία διατηρεί φιλία με τον πρίγκιπα Χάρι, τον σύζυγο της Μαρκλ.

Η τέως Πρώτη Κυρία συνιστά στην δούκισσα να «κατεβάσει στροφές» και να θυμάται ότι αυτό θα κρατήσει πολύ.

«Σαν και μένα η Μέγκαν πιθανόν δεν θα ονειρεύτηκε ποτέ ότι θα ζήσει μια τέτοια ζωή. Η πίεση που νιώθεις, από τον εαυτό σου και τους άλλους, μερικές φορές μπορεί  να φαίνεται μεγάλη. Οπότε η μεγαλύτερη συμβουλή μου είναι να μην βιάζεσαι για τίποτα», είπε.

Πιστεύει ότι η Μαρκλ θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί πλήρως  τη δυνατότητα που της δίνει η θέση της στη βασιλική οικογένεια.

Οι συμβουλές της Ομπάμα αντλούν από τη ζωή της στον Λευκό Οίκο, μετά την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα το 2008. «Ευτυχώς κοιμάμαι περισσότερο και καλύτερα σήμερα», λέει.

«Επιβιώσαμε όλοι μαζί σαν ένα» από τα «υπέροχα χρόνια» στον Λευκό Οίκο, είπε ακόμη η τέως Πρώτη Κυρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...