438
Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ ξανά μαζί... έστω και μόνο για χάρη των ΜΜΕ | CreativeProtagon

Η Μελάνια σπάει τη σιωπή της και στέκεται ξανά δίπλα στον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2023, 17:58
Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ ξανά μαζί... έστω και μόνο για χάρη των ΜΜΕ
|CreativeProtagon

Η Μελάνια σπάει τη σιωπή της και στέκεται ξανά δίπλα στον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2023, 17:58

Η Μελάνια Τραμπ έχει παραμείνει σιωπηλή το τελευταίο διάστημα, όσο ο σύζυγός της βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για μια σειρά κατηγοριών, ανάμεσα στις οποίες και η προσπάθεια απόκρυψης του παράνομου ειδυλλίου του με μια πορνοστάρ.

Τώρα, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή της και πιθανώς αυτό συμβαίνει καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ την προέτρεψε –σύμφωνα με τα ρεπορτάζ– να είναι πιο «ορατή» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του για την προεδρία, όπως αναφέρει η Telegraph.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, ο Τραμπ είχε πει στη σύζυγό του: «Σε χρειάζομαι πραγματικά σε αυτό (σ.σ.: την προεκλογική του εκστρατεία)». Η 52χρονη Μελάνια φωτογραφήθηκε στο πλευρό του συζύγου της σε ένα πασχαλινό brunch στο σπίτι τους στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, ενώ πηγές αναφέρουν ότι έχει «συμφωνήσει να συμμετάσχει» στην εκστρατεία του συζύγου της.

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η εμφάνιση της πρώην Πρώτης Κυρίας ήταν «μια μεγάλη δήλωση εκ μέρους της. Ηταν σαν να λέει, είμαστε μαζί, στέκομαι στο πλευρό του συζύγου μου». Η εμφάνιση έρχεται μετά την κραυγαλέα απουσία της Μελάνια από την ομιλία του Τραμπ στην παραλιακή έπαυλη, μετά την ποινική του δίωξη στη Νέα Υόρκη.

Ο Τραμπ συνελήφθη και δήλωσε αθώος για 34 κατηγορίες για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με πληρωμές στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, λίγο πριν από τη νίκη του στις εκλογές του 2016. Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, λίγο αφότου η Μελάνια είχε γεννήσει τον γιο του ζευγαριού, Μπάρον. Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως αρνηθεί την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι οι πληρωμές έγιναν για να προστατεύσει την οικογένειά του – και όχι την προεδρική εκστρατεία του.

Η Μελάνια πάντα απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανιζόμενη σπάνια στις συγκεντρώσεις του συζύγου της. Διατηρούσε επίσης χαμηλούς τόνους ενόσω βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, σε σχέση με την προκάτοχό της Μισέλ Ομπάμα ή τη διάδοχό της Τζιλ Μπάιντεν, καθώς και οι δύο έπαιξαν πολύ πιο ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία των συζύγων τους.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Μελάνια επιβεβαίωσε αυτή τη θέση στο περιοδικό People. «Η Μελάνια δεν συμμετέχει στις πολιτικές δραστηριότητες του συζύγου της» είπαν. «Δεν αισθάνεται άνετα».

Σε μια σπάνια δήλωση, τη Δευτέρα 10 Απριλίου, το γραφείο της πρώην Πρώτης Κυρίας ανέφερε: «Τα ΜΜΕ προβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες σε υποθέσεις σχετικά με τη στάση της πρώην Πρώτης Κυρίας σε θέματα που είναι προσωπικά, επαγγελματικά και πολιτικά. Σε αυτά τα άρθρα αναφέρονται ανώνυμες πηγές ώστε να ενισχυθούν οι ισχυρισμοί του συγγραφέα. Ζητάμε από τους αναγνώστες να είναι προσεκτικοί και να κρίνουν με προσοχή αν οι ιστορίες που αφορούν την πρώην Πρώτη Κυρία είναι ακριβείς ή όχι, ιδιαίτερα όταν δεν αναφέρουν την κυρία Τραμπ ως πηγή των πληροφοριών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...