262
Το τραυματισμένο λυκόσκυλο υιοθετήθηκε από οικογένεια που έχει εμπειρία στη συγκεκριμένη ράτσα | Facebook

Happy end για το λυκόσκυλο με τις καμένες πατούσες

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2018, 11:55
Το τραυματισμένο λυκόσκυλο υιοθετήθηκε από οικογένεια που έχει εμπειρία στη συγκεκριμένη ράτσα
|Facebook

Happy end για το λυκόσκυλο με τις καμένες πατούσες

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2018, 11:55

Υιοθετήθηκε ο σκύλος που βρέθηκε λιπόθυμος σε καμένη έκταση στο Μάτι και ο ιδιοκτήτης του δεν τον ήθελε πίσω. Το 7χρονο αρσενικό σκυλί που είναι γερμανικός ποιμενικός, υιοθετήθηκε τελικά από μία οικογένεια.

Η περιπέτεια του τραυματισμένου σκύλου με τα μελαγχολικά μάτια που μαθεύτηκε εχθές Τρίτη, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας συγκίνηση.

Tην είδηση της υιοθεσίας ανακοίνωσε το Dogs’ Voice στο facebook.

Oπως αναφέρεται στην ανάρτηση:

«Το ζώο αυτό εντοπίστηκε με καμμένες πατούσες λιπόθυμο από την ομάδα DOGIT σε καμμένο σπίτι στη Νέα Μάκρη και μεταφέρθηκε στον σταθμό πρώτων βοηθειών της ΕΔΚΕ στην Ραφήνα όπου και του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία. Ολα τα παραπάνω έγιναν σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ανήκει στην ομάδα των πυρόπληκτων της Νέας Μάκρης. Οταν ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να γίνει περαιτέρω νοσηλεία του σκύλου αρνήθηκε να τον δώσει. Με τα πολλά η ομάδα της Dogit τον έπεισε και μεταφέρθηκε στο Vets4Life στο Πικέρμι. Εκεί ξεκίνησε η θεραπεία του σκύλου καθώς το ζώο πονούσε πολύ και τα τραύματα του ήθελαν συνεχείς αλλαγές από καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη για το μέλλον του σκύλου, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πως επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία. Εκτοτε τον σκύλο ανέλαβε το Dogs’ Voice για να του βρει την υιοθεσία που αξίζει. Ο σκύλος υιοθετήθηκε στην Αθήνα από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και κατάλληλες συνθήκες για τον σκύλο. Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σύντομα! Θα σας παρακαλέσω θερμά να κλείσουμε το θέμα όλοι εδώ».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗΤο ζώο αυτό εντοπίστηκε με καμμένες πατούσες λιπόθυμο από την ομάδα…

Geplaatst door Dogs' Voice op Donderdag 2 augustus 2018

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News