190
Φωτογραφία αρχείου | REUTERS/ANDREW KELLY

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 42χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2024, 10:47
Φωτογραφία αρχείου
|REUTERS/ANDREW KELLY

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 42χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2024, 10:47

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, με δράστες μάλιστα πρόσωπα μέσα από την ίδια την οικογένεια των θυμάτων.

Σε μία από τις τελευταίες υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θείος, 42 ετών, κατηγορείται –έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης– ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του.

Οπως καταγγέλλει η 22χρονη σήμερα κοπέλα, θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, κατά την περίοδο 2010-2015, όταν η ίδια ήταν ανήλικη (από τα 8 έως τα 13 έτη) ο 42χρονος –εξ αγχιστείας– θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ επανάληψη και χωρίς τη θέλησή της σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, επιπλέον, ότι το 2010 ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε ενώπιον του τεσσάρων ετών γιου του και του επτάχρονου ανιψιού του ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Κατά την προανάκριση ερευνήθηκε, επίσης, καταγγελία της ετεροθαλούς αδελφής του για άσεμνες χειρονομίες και προτάσεις που έκανε σε βάρος της, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 42χρονου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρησης ανηλίκων και απειλής, διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...