201
Ο Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ και ο Πίτσι της Μπενφίκα σε μια τους μονομαχία στη Τούμπα | Reuters

Ενας σπουδαίος ΠΑΟΚ «σκότωσε» τους Αετούς της Μπενφίκα

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 22:51
Ο Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ και ο Πίτσι της Μπενφίκα σε μια τους μονομαχία στη Τούμπα
|Reuters

Ενας σπουδαίος ΠΑΟΚ «σκότωσε» τους Αετούς της Μπενφίκα

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 22:51

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη Μπενφίκα στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και θέλει να φτάσει ένα… βήμα μακριά από το «σεντόνι» του Champions League.

Και μπορεί το μεγάλο φαβορί της συνάντησης να ήταν οι Πορτογάλοι, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του απέδειξαν πως όλα ειναι εφικτά, κάνοντας την υπέρβαση και αφήνοντας τους Πορτογάλους εκτός… νυμφώνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη μάχη των «αετών» λοιπόν επικράτησε αυτός της Θεσσαλονίκης με 2-1 μετά από μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση.

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο δεύτερο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό του αγώνα με τον Δημήτρη Γιαννούλη, αν και τελικά το τέρμα κατοχυρώθηκε κατόπιν ως αυτογκόλ του Βερτόνγκεν.

Μετά από μία εξαιρετική κούρσα του Γιαννούλη, ο Άκπομ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και Έλληνας μπακ με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, αφού μεσολάβησε το πόδι του Βέλγου αμυντικού.

Δέκα λεπτά μετά, ο Σέρβος Άντριγια Ζίβκοβιτς σφράγισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στην πρώην ομάδα του στέλνοντας στη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το μόνο που μπορούσε να κάνει η Μπενφίκα ήταν να μειώσει απλά σε 2-1 με τον Ράφαελ Σίλβα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...