193
Μέχρι και Dj με πλήρη εξοπλισμό επιστράτευσαν οι διοργανωτές του κορονοπάρτι | protothema.gr

Κυψέλη: Πάρτι με ποτά, μουσική και απίστευτο συνωστισμό στην πλατεία

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2021, 10:43
Μέχρι και Dj με πλήρη εξοπλισμό επιστράτευσαν οι διοργανωτές του κορονοπάρτι
|protothema.gr

Κυψέλη: Πάρτι με ποτά, μουσική και απίστευτο συνωστισμό στην πλατεία

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2021, 10:43

Είναι ένα φαινόμενο που έχουμε δει ξανά και ξανά τον τελευταίο καιρό. Ο καλός καιρός και η έλλειψη στοιχειώδους συνείδησης έχει οδηγήσει ορισμένους να στήνουν σχεδόν καθημερινά πάρτι στις μεγάλες πλατείες του κέντρου της Αθήνας.

Αυτό συνέβαινε κατά κόρον στην πλατεία Βαρνάβα του Παγκρατίου. Ετσι οι Αρχές αποφάσισαν να στείλουν αστυνομικούς στην περιοχή το βράδυ της Παρασκευής (εδώ) και ουσιαστικά να αποκλείσουν την πρόσβαση στην πλατεία.

Οι διοργανωτές των κορονοπάρτι όμως δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα. Απλώς άλλαξαν πλατεία. Ετσι, το ίδιο ανησυχητικό σκηνικό στήθηκε αργά το βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Οπως φαίνεται από φωτογραφίες αλλά και βίντεο, εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένα υπαίθριο πάρτι όπου μάλιστα υπήρχε Dj αλλά και ποτά. Οπως φαίνεται, δεν τηρήθηκε κανέναν μέτρο προστασίας, κανένας δεν φορά μάσκα ενώ οι νεαροί είναι ουσιαστικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε από κάποιους και το νέο διαδόθηκε άμεσα, με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο από κόσμο στην πλατεία.

Η διασκέδαση ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και κράτησε ώρες.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από το Protothema.gr:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...