187
Η πολυκατοικία όπου βρέρθηκε νεκρός ο 50χρονος | YouTube / ΕΡΤ

Εξάρχεια: Συνελήφθη 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού – Ομολόγησε ότι τον χτύπησε

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2024, 19:00
Η πολυκατοικία όπου βρέρθηκε νεκρός ο 50χρονος
|YouTube / ΕΡΤ

Εξάρχεια: Συνελήφθη 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού – Ομολόγησε ότι τον χτύπησε

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2024, 19:00

Στη σύλληψη του 48χρονου που είχε προσαχθεί, νωρίτερα, για τη δολοφονία του 50χρονου που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ., μετά την ομολογία του πρώτου ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε τραυματίσει το θύμα.

Ο 50χρονος, μουσικός στο επάγγελμα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρεθεί νεκρός, μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζούσε, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον άνδρα και ότι στη συνέχεια ότι τον χτύπησε με ένα σφυρί.

«Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι. Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε έντονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον λόγο. Τον χτύπησα με το σφυρί και με τα χέρια μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 50χρονου ανέφερε πως διαπίστωσε πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος.

Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Δημοσιεύματα εμφάνισαν τον 48χρονο ως ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όπου ζούσε το θύμα, ενώ άλλες πηγές ανέφεραν ότι ο 50χρονος φιλοξενούσε τον άνδρα που συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...