274
Η μητέρα του κοριτσιού σε φωτογραφία από παλαιότερη μεταγωγή της | INTIMEnews

Εισαγγελέας ΜΟΔ: «Ενοχη για διακεκριμένη μαστροπεία» η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2024, 13:21
Η μητέρα του κοριτσιού σε φωτογραφία από παλαιότερη μεταγωγή της
|INTIMEnews

Εισαγγελέας ΜΟΔ: «Ενοχη για διακεκριμένη μαστροπεία» η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2024, 13:21

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό για  διακεκριμένη μαστροπεία, πρότεινε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας της Εδρας του δικαστηρίου ζήτησε να κηρυχθεί η μητέρα ένοχη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά., αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Επιπλέον ζήτησε την ενοχή της για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος την οποία φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου (για τον οποίο νωρίτερα πρότεινε την απαλλαγή του για  τις κατηγορίες του βιασμό της 12χρονης και της μαστροπείας).

Οσοναφορά τον Μίχο η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε απαλλαγή και για την κατηγορία της εμπορίας, ενώ έχει  ζητήσει την ενοχή του για τέσσερις κατηγορίες.

Κατά την αγόρευσή της, η  εισαγγελέας ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος “Μιχάλης”, δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες τήςδιακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητήθηκε η αθώωση του”Μιχάλη” για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε από την εισαγγελική έδρα ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...