317
| Dimitris Peristeris / SOOC

Διαψεύδει η Αχτσιόγλου τα περί τηλεφωνήματος Κασσελάκη πριν την ΚΕ

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2023, 11:37
|Dimitris Peristeris / SOOC

Διαψεύδει η Αχτσιόγλου τα περί τηλεφωνήματος Κασσελάκη πριν την ΚΕ

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2023, 11:37

Οι Στέφανος Κασσελάκης και Εφη Αχτσιόγλου πρωταγωνίστησαν σε ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ του «εμφυλίου» στον ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Κυριακής, με φόντο την αποχώρηση της ομάδας της δεύτερης («6+6»), μαζί με την «Ομπρέλα» και την ομάδα Τεμπονέρα, από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την προηγούμενη και την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών του κομματικού οργάνου.

Η αρχή έγινε με τη διάψευση δημοσιεύματος ιστοσελίδας φιλικά προσκείμενης στην Κουμουνδούρου, από τη βουλευτή και πρώην υπουργό.

Το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την κυρία Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση, γεγονός που αποτυπώνει «όχι μόνο το κλίμα, αλλά κυρίως το… προσχεδιασμένο του πράγματος, όπως αυτό διαδραματίστηκε από τις ομάδες των διαφωνούντων μόλις λίγες ώρες αργότερα», κατά την ιστοσελίδα.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε στη σχετική δήλωσή της η κυρία Αχτσιόγλου, ενώ τόνισε: «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου, και μάλιστα επί προσωπικού».

Η πλευρά Κασσελάκη σήκωσε το γάντι. Κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν σχετικά: «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του» ανταπάντησαν κύκλοι κοντά στην Εφη Αχτσιόγλου. Προσέθεσαν ότι η ίδια «βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση», σχολίασαν, «οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Αχτσιόγλου είχε καταγγείλει «άθλιες συκοφαντίες» σε βάρος της, που «εκτοξεύονται, συστηματικά και συντονισμένα, από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα», περιλαμβανομένων «αδιανόητων σεναρίων επιστημονικής φαντασίας» και κατά την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...