170
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε ότι τα προβλήματα δεν ξεκίνησαν το 2015, δηλαδή όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ | INTIMENEWS

Μπακογιάννης: «Μπορούμε να συνυπάρχουμε ακόμα και αν διαφωνούμε»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 22:31
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε ότι τα προβλήματα δεν ξεκίνησαν το 2015, δηλαδή όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMENEWS

Μπακογιάννης: «Μπορούμε να συνυπάρχουμε ακόμα και αν διαφωνούμε»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 22:31

Την πεποίθηση ότι η Αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος εξέφρασε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του ενώπιον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

«Επειδή διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε, σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι έχουμε όλοι την ανάγκη να συνυπάρχουμε σε ένα μίνιμουμ. Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι όχι άλλη θεωρία, όχι άλλα λόγια».

«Oλη η Ελλάδα» είπε ο κ. Μπακογιάννης «αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, φτώχεια, ανεργία κι αδικία». «Τα νέα παιδιά»,πρόσθεσε, «φεύγουν στο εξωτερικό, ακολουθώντας τον δρόμο των παππούδων τους μετά από 40 χρόνια».

«Περιγράφω μία πραγματικότητα», είπε ο κ. Μπακογιάννης, «η οποία προφανώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015, μην τρελαθούμε κιόλας», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης το πρώτο θέμα που έθεσε ήταν το θέμα της υγείας και της υποστελέχωσης που παρατηρείται στα νοσοκομεία της Περιφέρειάς του. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, που παντρεύτηκε την περασμένη Κυριακή, είπε στον κ. Τσίπρα χαριτολογώντας πως δεν μπορούσε να έχει φανταστεί ποτέ, ότι θα του χάριζε τέτοια εβδομάδα μέλιτος.