226
Μεγάλα ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα | Twitter

Τα ζευγάρια της φάσης των «8» του Champions League

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 13:15
Μεγάλα ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα | Twitter

Τα ζευγάρια της φάσης των «8» του Champions League

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 13:15

Μεγάλα παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα για το προημιτελικά του Champions League. Συγκεκριμένα θα έχουμε ένα αγγλικό ντέρμπι, μία μεγάλη μάχη μεταξύ Ρεάλ και Γιούβε αλλά και δύο ζευγάρια με ξεκάθαρο φαβορί.

Την πιο καλή κλήρωση είχε η Μπαρτσελόνα που θα αντιμετωπίσει την Ρόμα του Κώστα Μανωλά αλλά και η Μπάγερν Μονάχου που θα παίξει με την Σεβίλλη που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα άλλα δύο ζευγάρια θα μας χαρίσουν αμφίρροπους αγώνες αφού η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους ενώ η Λίβερπουλ την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μπαρτσελόνα – Ρόμα

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Γιουβέντους – Ρεάλ

Σεβίλλη – Μπάγερν

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 3-4 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 10-11 Απριλίου.

Η Ισπανία έχει τους περισσότερους εκπροσώπους στην προημιτελική φάση με τρεις ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη).

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Κίεβο, όπου το 64,6% των εισιτηρίων θα διατεθεί στο κοινό και τα υπόλοιπα 22.300 εισιτήρια θα κρατηθούν για την οργανωτική επιτροπή, την UEFA, τους συνεργάτες, τις τηλεοράσεις και τους επισήμους.

Τα ζευγάρια του Europa league:

Μεγάλα παιχνίδια προέκυψαν και από την κλήρωση του Europa League. Αναλυτικά:

Λειψία – Μαρσέιγ
Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 5 Απριλίου και οι επαναληπτικοί για τις 12 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Λυών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...