287
| Nick Paleologos / SOOC

Λεβέντης για Μπαζιάνα: «Ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες;»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2018, 10:24

Λεβέντης για Μπαζιάνα: «Ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες;»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2018, 10:24

Συζητήσεις και μεταξύ των πολιτικών έχει προκαλέσει η (πολιτική) συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, στην φιλοκυβερνητική «Εφημερίδα των Συντακτών». Οπως αναμενόταν, από τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν με την κυρία Πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι συμφωνεί με την επίμαχη αναφορά της κυρίας Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία.

«Ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος, αποφεύγοντας πάντως να κάνει τον συσχετισμό που κάνει η σύντροφος του κ. Τσίπρα βάζοντας στο κάδρο των «μηχανισμών» και δικαστές. Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συντρόφου του Πρωθυπουργού ότι «ο Τσίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Στον αντίποδα, οξύτατη κριτική στον Πρωθυπουργό για τη συνέντευξη της κυρίας Μπαζιάνα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Τσίπρας έχει ανασφάλειες», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων. «Για μας τους πολιτικούς η γυναίκα μας είναι το τελευταίο μας χαρτί… Είναι άλλο να ακούς τη γνώμη της, και άλλο να τη βάζεις να δίνει συνεντεύξεις μετά από τρία χρόνια σιωπής» δήλωσε δε ο κ. Λεβέντης.

«Απορώ ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Φυσικά και από τη Νέα Δημοκρατία τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα επικριτικά για τη συνέντευξη της κυρίας Μπαζιάνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...