236
Ο Σταύρος Κοντονής κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Κοντονής προς χρυσαυγίτες: «Για του Χριστού την πίστη σκοτώσατε τον Φύσσα;»

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 13:27
Ο Σταύρος Κοντονής κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Κοντονής προς χρυσαυγίτες: «Για του Χριστού την πίστη σκοτώσατε τον Φύσσα;»

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 13:27

Σε αντιπαράθεση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή έσπευσε να μετατρέψει τη συζήτηση στη Βουλή για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, με αποτέλεσμα να προκληθεί η αναμενόμενη ένταση με πρωταγωνιστές τους γνωστούς και μη εξαιρετέους χρυσαυγίτες βουλευτές.

Κλείνοντας την παρέμβαση του για το νομοσχέδιο του οποίου είναι εισηγητής και αφού είχε επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Κοντονής παρατήρησε ότι η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο «για του Χριστού την πίστη» και στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στους χρυσαυγίτες βουλευτές: «Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στου Χριστού την πίστη την αγία. Για του Χριστού την πίστη σκοτώσατε τον Φύσσσα και χτυπάτε τους μετανάστες». 

Και ο υπουργός Δικαιοσύνης συνέχισε:

«Υπάρχουν αμετακλητες καταδικές για του Χριστού την Πίστη την αγία; Μήν μπλέκετε τη Θρησκεία και το Χριστιανισμό με τις αθλιότητες και τη δολοφονική δράση σας. Ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της αγάπης και εσείς είστε η πολιτική παράταξη του μίσους και της μισαλλοδοξίας», είπε ο κ. Κοντονής.

245103

Οπως αναμενόταν, οι βουλευτές της Χρυσής αντέδρασαν φωνάζοντας μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, τον λόγο έπειτα πήρε και ο Γιάννης Λαγός μιλώντας για επιλεκτική μνήμη του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Κοντονής μάλιστα στη δευτερολογία του φρόντισε να συνεχίσει την αντιπαράθεση, υπενθυμίζοντας στον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι ο Ρουπακιάς (ο δολοφόνος του Φύσσα) ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής και ότι είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...