314
Ο Νεϊμάρ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μία εικόνα που όπως όλα δείχνουν, θα ανήκει σύντομα στο παρελθόν | REUTERS/Kim Kyung-Hoon/File photo

Πάει στο Κατάρ για να υπογράψει στην Παρί ο Νεϊμάρ

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2017, 18:42
Ο Νεϊμάρ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μία εικόνα που όπως όλα δείχνουν, θα ανήκει σύντομα στο παρελθόν
|REUTERS/Kim Kyung-Hoon/File photo

Πάει στο Κατάρ για να υπογράψει στην Παρί ο Νεϊμάρ

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2017, 18:42

Η αλήθεια είναι το σίριαλ Νεϊμάρ – Παρί Σεν Ζερμέν έχει κουράσει τους πάντες. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, όλοι περιμένουν αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (η Παρί θα βγάλει από τα ταμεία της συνολικά 222 εκατομμύρια για τον Νεϊμάρ) και ο βραζιλιάνος άσος θα αφήσει την Βαρκελώνη για το Παρίσι. Τα τελευταία ρεπορτάζ πάντως δείχνουν ότι ο Νεϊμάρ θα είναι πολύ σύντομα, κάτοικος Παρισίων.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν επέστρεψε στη Βαρκελώνη μετά την περιοδεία της ισπανικής ομάδας στην Αμερική, επειδή έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Κίνα για εμπορικούς λόγους. Αμέσως μετά λοιπόν, φαίνεται ότι θα κάνει ακόμη μία στάση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Al-Watan», ο Νεϊμάρ θα βρεθεί στο Κατάρ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Μάλιστα, σύμφωνα με αρκετά ρεπορτάζ, ήδη έχουν προγραμματιστεί και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή στο κέντρο «Aspetar».

15014579593505
Το πρωτοσέλιδο που αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ θα μεταβεί στο Κατάρ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της παριζιάνικης ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σύμφωνα με το «Υahoo Sport France, φέρεται να δήλωσε ότι «οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είμαι αισιόδοξος για τη μετεγγραφή».

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα από την πλευρά τους, φαίνεται πως έχουν σταματήσει τον αγώνα να κρατήσουν τον βραζιλιάνο άσο στην Ισπανία. Αλλωστε, αρκετά ρεπορτάζ έχουν καταγράψει μία όχι και τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα με αρκετούς ποδοσφαιριστές να επιθυμούν να ολοκληρωθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το σίριαλ έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει.

Οσο για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Νεϊμάρ, τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, φέρνουν σε πρώτο πλάνο τον επίσης βραζιλιάνο, Φιλίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ και σε δεύτερη μοίρα τους Οζίλ, Ντιμπάλα, Γκριεζμάν και Εμπαπέ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...