232
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης | Nick Paleologos / SOOC

Πολάκης (ξανά) κατά δικαστών και Δικαιοσύνης

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2017, 16:12
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης
| Nick Paleologos / SOOC

Πολάκης (ξανά) κατά δικαστών και Δικαιοσύνης

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2017, 16:12

Σε νέα επίθεση κατά των δικαστικών προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πάυλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύοντας κατηγορίες ότι με τις αποφάσεις του εμποδίζουν την εκτελεστική εξουσία.

Υπενθυμίζει έμμεσα απόφαση του Αρειου Πάγου για την μη καταβολή δεδουλευμένων για την μεταβολή των όρων της σύμβασης. Τονίζει ότι «δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά διαφάνειας και καθαρότητας μέσω της κριτικής μας προς τις αποφάσεις σας» και καταλήγει λέγοντας ότι οι δικαστές δεν ήθελαν να καταθέσουν πόθεν έσχες.

Αν ειναι "επιστημη " οτι πρεπει να δουλευεις και να μην σε πληρωνει ο εργοδοτης σου ,ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Vrijdag 7 juli 2017

Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης:

«Αν είναι “επιστήμη” ότι πρέπει να δουλεύεις και να μην σε πληρώνει ο εργοδότης σου ,ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…..

Αντιγυριζω: είναι η πρώτη φορά που η δικαστική εξουσία προσπαθεί να “απαγορεύσει” στην εκτελεστική να κυβερνήσει (άδειες, ιδιωτικά συνέργεια, φοροφυγαδες- λίστες, συμβασιούχοι κλπ)

Και τελειώνω: δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά διαφάνειας και καθαρότητας μέσω της κριτικής μας προς τις αποφάσεις σας. Κριτήριο είναι το πως ζούμε και το πως κυβερνάμε .Εσείς δεν ξέρατε και δεν ακούγατε όπως λέει ο Παπαγγελόπουλος (πρώην συνάδελφος σας ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!! Εμείς καταθέσαμε…..»

Αφορμή της ανάρτησης του κ. Πολάκη ήταν ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών στην οποία καταγγέλλουν την «κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής κατά της δικαστικής εξουσίας», αναφερόμενοι συγκεκριμένα στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε «εισαγγελείς και δικαστές για την καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης αναφορικά με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα» αλλά και στη σφοδρή κριτική του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά δικαστικών αποφάσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...