732
H αν. υπουργός Τουρισμού λέει δυο λόγια στη βράβευση του Giannis και της οικογένειάς του από την ομογένεια | INTIMEsports

Τρελό weekend #10

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 6 Ιουνίου 2017, 10:15
H αν. υπουργός Τουρισμού λέει δυο λόγια στη βράβευση του Giannis και της οικογένειάς του από την ομογένεια
|INTIMEsports

Τρελό weekend #10

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 6 Ιουνίου 2017, 10:15

1. Η Ελενα Κουντουρά θαυμάζει το μπάσκετ. Και παρεμπιπντόντως επισκέπτεται ξανά τη Νέα Υόρκη. Η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού συμμετείχε περήφανη σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ραδιοσταθμού της ομογένειας Cosmos FM 91.5 στην αμερικανική μητρόπολη. Κεντρικό πρόσωπο των εκδηλώσεων πάντως δεν ήταν η Ελενα, αλλά ο Giannis.

221350 (1)
Η Ελενα Κουντουρά δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γκαλά του Cosmos 91,5 στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με το τελετουργικό των εκδηλώσεων, το πρωί της Κυριακής έγινε το δρώμενο «“Feel Greek” Basketball Event», στο Adelphi University, ενώ το βράδυ, στην ταράτσα του «Terrace on the Park», που συνήθως διατίθεται για γάμους (εδώ), τιμήθηκαν οι γονείς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δοξάζει τα ελληνικά χρώματα στις ΗΠΑ.

1698717
Η υπουργός ποζάρει με τσαχπίνικο βλέμμα μπροστά από τους αδελφούς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Στο κάδρο μεταξύ άλλων και ο μάλλον αμήχανος Μιχάλης Κακιούζης, που συμμετείχε στα δρώμενα στη Νέα Υόρκη ως πρωταθλητής Ευρώπης του 2005

2. O Ανδρέας Λοβέρδος παίζει μπάσκετ. Εδώ δίνει μια πάσα. Αλλά όπως μας ενημέρωσε στο facebook, έβαλε και καλάθια που βοήθησαν το Γηροκομείο Λευκάδας.

18882159_1744687475548159_690243803129163244_n

Αντιγράφω από την ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Από την επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ της Βουλής στο γηροκομείο της Λευκάδας, λίγο πριν τον φιλικό-φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους της Δόξας Λευκάδας. Χαρούμενος γιατί τα καλάθια μας απέδωσαν 14.000€ έσοδα. Ευγνώμων για την υπέροχη φιλοξενία στο νησί».

3. O Βασίλης Κικίλιας θυμάται το μπάσκετ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε στο twitter ένα αφιέρωμα για την κατάκτηση από την ΑΕΚ του πρωταθλήματος του 2002. Στην πρωταθλήτρια ομάδα ήταν και ο ίδιος, προτού εγκαταλείψει το παρκέ για χάρη της πολιτικής και της Α’ Αθηνών.

4. Η Κατερίνα Παπακώστα νιώθει την οικολογία να κλωτσάει μέσα της. Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η βουλευτής της ΝΔ κάνει αυτήν την αφαιρετική ανάρτηση στο facebook.

5. Η Αφροδίτη Μάνου ξεφεύγει εντελώς με τον Σόιμπλε. Επιβεβαιώνοντας ότι τα social media βγάζουν το χειρότερο εαυτό μας -που βεβαίως υπάρχει αλλά μέχρι τώρα παρέμενε κρυμμένος- η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το σαχλό «Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά», απασφάλισε στο facebook χαρακτηρίζοντας τον γερμανό υπουργό Οικονομικών «Αδόλφο» και τονίζοντας ότι δεν τον αθωώνει το ότι είναι παραπληγικός. Μάλιστα η τραγουδίστρια έφτασε στο σημείο να αποδώσει το γεγονός ότι ο Σόιμπλε βρέθηκε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι στο ότι «είναι ένας παράφρων, σαδιστής πολιτικός». Και δεν δίστασε να υπαινιχθεί ότι ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον μπορεί να είναι «ήρωας»!

518992_b318863f1e-a79c082a849b2091

Ως εκ τούτου και πολύ λογικά το facebook κατέβασε αυτήν την απαράδεκτη ανάρτηση της τραγουδίστριας. Που σε λίγο θα μας βγει και αντιστασιακή ως θύμα της χούντας του Ζάκερμπεργκ.

6. Η βασίλισσα Σοφία (της Ισπανίας) στην Αγία Ελένη. Η μητέρα του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε και αδελφή του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, επισκέφτηκε το ιερό λείψανο της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης και τον Τίμιο Σταυρό στην Αγία Βαρβάρα.

7. Ο Φώτης Κουβέλης το παίζει σκληρός. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, θετικός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά «υπό προϋποθέσεις». Δεν είπε ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις. Μάλλον θέλει να τον πάρουν τηλέφωνο.

9. Η Εύα Καΐλη είναι ένα κορίτσι του καλοκαιριού. Στεναχωρώντας όμως τους θαυμαστές της η ευρωβουλευτής της Ελιάς (πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν Δημοκρατική Συμπαράταξη) δεν αναρτά στο Instagram φωτογραφίες της από την παραλία, αλλά απλώς μόνο την παραλία στο Ναύπλιο. Τα υπόλοιπα τα αφήνει στη φαντασία. Κάτι είναι και αυτό.

Greece of the Gods #Nafplio #Sea

A post shared by Eva Kaili (@evakaili) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...