302
Ο πρώην βουλευτής στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ | Youtube

Ειρωνείες Κυρίτση για Μητσοτάκη και εγκαυματίες στο Μάτι: «εντάξει τώρα θα παίρνουν και τις κρέμες τους»!

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2019, 11:48
Ο πρώην βουλευτής στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ
|Youtube

Ειρωνείες Κυρίτση για Μητσοτάκη και εγκαυματίες στο Μάτι: «εντάξει τώρα θα παίρνουν και τις κρέμες τους»!

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2019, 11:48

Ξεχείλιζε η ειρωνεία στο σχολιασμό της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Μάτι (αμέσως μετά την επιστροφή από το Παρίσι / δείτε ο βίντεο κάτω) από τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κυρίτση, που μετά την αποτυχία του να επανεκλεγεί στη Βουλή, έχει επιστρέψει πλέον στα… κομματικά του καθήκοντα στην «Αυγή».

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στον καθαρισμό του οικοπέδου-πυριτιδαποθήκη στη Λ. Μαραθώνος όπου επί έναν ολόκληρο χρόνο (μέχρι τον περασμένο Ιούλιο) συσσωρεύονταν τόνοι καύσιμης ύλης, ο κ. Κυρίτσης προτίμησε να αντιπαρέλθει την αβελτηρία της κυβέρνησης Τσίπρα και να ειρωνευτεί την άμεση λύση που δόθηκε από αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά την εκλογή της.

«Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά…» και (σήμερα) απλά, «πήγε ο Πρωθυπουργός να πάρει τα credits», ήταν το απαξιωτικό σχόλιο που επεφύλαξε για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι το πρωί της Παρασκευής, για να συμπληρώσει στον ίδιο πάντα ειρωνικό τόνο:

«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο Πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό».

Από τις ειρωνείες Κυρίτση όμως, δεν γλίτωσαν ούτε οι εγκαυματίες της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι. Σχολιάζοντας τη λύση (μία ακόμη) που δόθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ (περισσότερα εδώ), ο πρώην βουλευτής προσπάθησε και πάλι να υποβαθμίσει την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργείου Υγείας:

«Ωραία, τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες», είπε περιφρονώντας επιδεικτικά τις μαρτυρίες των εγκαυματιών για την ταλαιπωρία που πέρασαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.

Οπως ήταν επόμενο, ο κ. Κυρίτσης αρνήθηκε φυσικά ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν αποζημιώνονταν όλα τα φάρμακα που είχαν ανάγκη οι επιζήσαντες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...