179
Το ύψος των συσσωρευμένων κλαδιών, κούτσουρων, και άλλων εύφλεκτων υλικών στο οικόπεδο, ξεπερνούσε τα τρία μέτρα | ΙΝΤΙΜEnews

Αδειασαν επιτέλους το οικόπεδο-«προσάναμμα» στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2019, 11:33
Το ύψος των συσσωρευμένων κλαδιών, κούτσουρων, και άλλων εύφλεκτων υλικών στο οικόπεδο, ξεπερνούσε τα τρία μέτρα
|ΙΝΤΙΜEnews

Αδειασαν επιτέλους το οικόπεδο-«προσάναμμα» στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2019, 11:33

Σε  συνέχεια της σχετικής δέσμευσης του Πρωθυπουργού, το οικόπεδο στο Μάτι επί της λεωφόρου Μαραθώνος, γνωστό και ως «οικόπεδο Αντωνίου», όπου είχαν συγκεντρωθεί εδώ και ένα χρόνο 20.000 τόνοι καύσιμης ύλης, άρχισε να καθαρίζεται.

Κάτοικοι της περιοχής το χαρακτήριζαν «πυριτιδαποθήκη» και «ωρολογιακή βόμβα», κάνοντας ειρωνικά λόγο για το «μεγαλύτερο προσάναμμα» της Ευρώπης. «Μία σπίθα και τελειώσαμε», έλεγαν χαρακτηριστικά (περισσότερα εδώ)

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όμως, που κατατέθηκε προ ημερών και έδωσε τη δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση να παρεμβαίνει εκτάκτως για να αντιμετωπίζει τις συνέπειες φυσικών καταστροφών, από το πρωί στο σημείο έφθασαν συνεργεία που απομάκρυναν του κορμούς δένδρων, τα κλαδιά και άλλα εύφλεκτα υλικά που είχαν συσσωρευθεί στο οικόπεδο τους τελευταίους μήνες.

Στις προγραμματικές δηλώσεις του την Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί ότι το εν λόγω οικόπεδο θα καθαριστεί άμεσα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες των συνεργείων στο οικόπεδο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...