273
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σοκ από την αυτοκτονία 15χρονου λόγω bullying στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 08:10
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σοκ από την αυτοκτονία 15χρονου λόγω bullying στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 08:10

Με ένα απεγνωσμένο μήνυμα όπου κατήγγειλε όσους του έκαναν bullying και ζητούσε από τους γονείς του να πάρουν εκδίκηση, έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 15χρονος μαθητής στην Αργυρόπουλη.

Η αυτοκτονία του αγοριού φέρνει αμέσως στο μυαλό και άλλες τραγικές περιπτώσεις, όπως την περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα.

Ο μαθητής, που είχε τελειώσει την Α’ Λυκείου, βρέθηκε την Κυριακή απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, λίγη ώρα αφότου επέστρεψε από πάρτι.

Ο πατέρας του έχει εστιατόριο στα νότια προάστια ενώ είχε ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

mathitis-argyroupoli
Ο αυτόχειρας φοιτούσε σε γυμνάσιο της Αργυρούπολης (ΣΚΑΙ)

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι είχε γράψει πολλά σημειώματα στα οποία εξηγούσε το bullying που δεχόταν στο σχολείο. Κατονομάζει μάλιστα και έξι μαθητές ως υπεύθυνους.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει και κατονομάζει τους έξι συμμαθητές του. Καταλήγει μάλιστα γράφοντας: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση έχει στρέψει την προσοχή της και στην παρουσία του νεαρού στα social media. Φέρεται να έχει γράψει σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης σε δηλώσεις του στο protothema.gr τόνισε ότι «επειδή το γεγονός αυτό είναι και πολύ ευαίσθητο διότι αφορά ένα ανήλικο η προσέγγιση και η έρευνα των γεγονότων από τους αστυνομικούς γίνεται με πολύ προσεκτικό τρόπο. Το ζήτημα φυσικά είναι ότι χάθηκε τόσο άδικα ένα νέο παιδί και τώρα πρωταρχικός στόχος είναι να σεβαστούμε όλοι τους δικούς του ανθρώπους που πενθούν τον τόσο πρόωρο χαμό του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...