393
Οι φωτογραφικές των κινητών «πήραν φωτιά» για τις selfies με το προεδρικό ζεύγος | REUTERS/Alkis Konstantinidis

Μακρόν και Μπριζίτ έσπασαν το πρωτόκολλο – Αγκαλιές και selfies με περαστικούς

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 16:57
Οι φωτογραφικές των κινητών «πήραν φωτιά» για τις selfies με το προεδρικό ζεύγος
|REUTERS/Alkis Konstantinidis

Μακρόν και Μπριζίτ έσπασαν το πρωτόκολλο – Αγκαλιές και selfies με περαστικούς

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 16:57

Με έναν πρωτόγνωρο -για επίσκεψη αρχηγού κράτους- τρόπο αποφάσισε να ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν. Αγνοώντας τόσο το πρωτόκολλο όσο και (κατά πάσα πιθανότητα) τις συμβουλές των υπεθύνων ασφαλείας του, ο γάλλος πρόεδρος κατέβηκε με τη σύζυγό του στην πλατεία Συντάγματος για να κάνει πεζός μία βόλτα αναμέσα στους έκπληκτους περαστικούς που αρχικά δεν πίστευαν στα μάτια τους.

238496
O γάλλος πρόεδρος χαιρετά, σαν άλλος ροκ σταρ, το εκστασιασμένο πλήθος στην πλατεία Συντάγματος / INTIMEnews

Πολλοί αποδίδουν την κίνηση αυτή του γάλλου προέδρου στη σύζυγό του, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ έμεινε ενθουσιασμένη από την πρωινή βόλτα στην Αρχαία Αγορά και του ζήτησε να μείνουν για λίγες ώρες ακόμη στην ηλιόλουστη Αθήνα.

Αμέσως μετά το γεύμα και τη συζήτηση που είχε με μέλη της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας και εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών στο Γαλλικό Ινστιτούτο, το προεδρικό ζεύγος αντί να φύγει στις 15:15 για το αεροδρόμιο, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα της επίσκεψης, κατέβηκε στο Σύνταγμα και περπάτησε μαζί με τον κόσμο, ενώ δεν δίστασε να βγάλει και selfies με όσους άδραξαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τη στιγμή.

238502
Ο Μακρόν σε κλοιό… selfies / INTIMEnews

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν χαιρέτησαν όποιον τους πλησίασε και ακολούθως κατευθύνθηκαν προς την Ερμού (φωτ. κάτω)!

238501
Οι άνδρες ασφαλείας του γάλλου προέδρου έδειξαν λίγο πιο ανήσυχοι μέσα στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Αθήνας/ INTIMEnews
2017-09-08T142820Z_1058612743_RC17CDB2CD60_RTRMADP_3_GREECE-FRANCE
Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τον γνωστό λατερνατζή της Ερμού, δίνοντας και τα ψιλά που είχε στην τσέπη/ Reuters

Η έκπληξη των Αθηναίων αλλά και των τουριστών που έτυχε να περνούν από τον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, ήταν μεγάλη, ωστόσο μετά το πρώτο σοκ αρκετοί ήταν αυτοί που πλησίασαν τον γάλλο πρόεδρο για να μιλήσουν μαζί του.

238498
Ο γάλλος πρόεδρος συνοδεία της συζύγου του στην Ερμού, χαιρετά τον κόσμο που έχει βγει στα παράθυρα των γύρω γραφείων/ INTIMEnews

Όπως ήταν φυσικό η βόλτα Μακρόν στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στους γύρω δρόμους, όσοι όμως βρέθηκαν στην περιοχή του Συντάγματος σίγουρα θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν την ανεπανάληπτη αυτή στιγμή με το ζεύγος Μακρόν.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...