380
Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «πωλητή» της αστικοποίησης του Τσίπρα | SOOC/CreativeProtagon

Κανέλλη: Ντροπή του Πολάκη, γιατρός να κάνει αστεία με «εγκεφαλικά»

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 09:40
Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «πωλητή» της αστικοποίησης του Τσίπρα
|SOOC/CreativeProtagon

Κανέλλη: Ντροπή του Πολάκη, γιατρός να κάνει αστεία με «εγκεφαλικά»

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 09:40

Θα ήταν μια ακόμη ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, από αυτές που συνήθως κάνει και κατεβάζει το επίπεδο του πολιτικού λόγου στα δικά του ύψη. Ομως αυτή τη φορά, πανηγυρίζοντας για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο αν. υπουργός Υγείας κάπου υπερέβη τα εσκαμμένα: γιατρός άνθρωπος να εύχεται εγκεφαλικά… Αυτήν την ανορθογραφία εντόπισε η Λιάνα Κανέλλη.

«Εχω μια ένσταση και νομίζω ότι θα με ακούσει ο Πολάκης» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ σε παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ. Και συμπλήρωσε: «Να είσαι γιατρός και να χρησιμοποιείς τη λαϊκή έκφραση που χρησιμοποιούν όλοι “εγκεφαλικά”, δεν το βρίσκω πολύ κομψό. Δεν ξέρω κανέναν γιατρό που να κάνει αστειάκια για τα εγκεφαλικά. Για να πάμε στην ουσία των πραγμάτων».

Η βουλευτής του ΚΚΕ απέδωσε στον αν. υπουργό Υγείας ρόλο «πωλητή της αστικοποίησης» του κ. Τσίπρα. «Ο Πολάκης πουλάει και βοηθάει να πουλιέται η εικόνα της αστικοποίησης του Τσίπρα» είπε για να εξηγήσει:

«Οταν βγει κάτι σινιέ και μετά βγει ένα “μαϊμού”, βγαίνει κάποιος με ένα Ντάτσουν και το πουλάει. Αυτός είναι ο Πολάκης. Το βάζει στην πραμάτεια του. Γίνεται μικροπολιτής αυτού του πράγματος. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση. Τους λατρεύω αυτούς. Βγαίνανε στις γειτονιές και σου πουλούσαν πράγματα που δεν μπορούσαν να φτάσουν ποτέ σε εσένα. Ομως, ο Πολάκης βγαίνει και πουλάει το image ενός Τσίπρα, ο οποίος προσπαθεί να γραβατωθεί και έχει μείνει στο να μη φοράει γραβάτα, αλλά κατά τα υπόλοιπα δεν διαφέρει κατ’ ελάχιστον από τους αστούς πολιτικούς νέας κοπής που πουλάνε τα συμφέροντα ως ευλογία Θεού και την αλληλεγγύη ως συνεταιρισμό. Αυτό λοιπόν, ο Πολάκης είναι απαραίτητος άνθρωπος για να το κατεβάζει στη μάζα και να πει “μάγκα να πούμε, εμείς κερδίσαμε και θα πάθει εγκεφαλικό ο αντίπαλος και δεν λογαριάζω τίποτα”. Είναι πάρα πολύ χρήσιμος πωλητής λαϊκών συμφερόντων».

Και συνέχισε η κυρία Κανέλλη: «Ενας γιατρός που πουλάει εγκεφαλικά ως “νίκη” δεν είναι γιατρός, είναι Θεός. Δεν λέγονται αυτά τα αστεία. Είναι σαν να βγει ο άνθρωπος που είναι τυφλός και να σου πει “μπα που να μη σώσεις και δεις”. Δεν γίνονται αυτά. Πρέπει να έχεις και μια συναίσθηση»…

Τώρα ποιος έχει χάσει συναίσθηση για να τη βρει ο κ. Πολάκης είναι ένα ερώτημα. Ιδού η ανάρτηση του γιατρού κ. Πολάκη που εύχεται εγκεφαλικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...