237
O επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο φορά διακρίνεται ανάμεσα σε υποστηρικτές του σε αυτή τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media | Facebook/TheodorakisStavros

Ηλεκτρονική εγγραφή των υποστηρικτών του ξεκινά ο Σταύρος Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2017, 14:08
O επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο φορά διακρίνεται ανάμεσα σε υποστηρικτές του σε αυτή τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media
|Facebook/TheodorakisStavros

Ηλεκτρονική εγγραφή των υποστηρικτών του ξεκινά ο Σταύρος Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2017, 14:08

Ενα «καλημέρα, καλημέρα»… Με αυτή τη φράση-σήμα κατατεθέν του, από την εποχή των τηλεοπτικών «Πρωταγωνιστών», ξεκίνησε ο Σταύρος Θεοδωράκης το κάλεσμά του προς τους επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του να εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του υπό σύσταση φορέα του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Οπως σημειώνεται τα στοιχεία των υποστηρικτών του κ. Θεοδωράκη θα δοθούν μόνο προς την επιτροπή Αλιβιζάτου υπό την εποπτεία της οποίας διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για τον νέο φορέα. Και ξεκαθαρίζεται ότι το αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα θα καταστραφεί μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου. Οι υποστηρικτές καλούνται να υπογράψουν στην πλατφόρμα της καμπάνιας του κ. Θεοδωράκη (εδώ), ίσως και σε μια πρώτη προσπάθεια του επικεφαλής του Ποταμιού να δοκιμάσει το πλαίσιο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Το μήνυμα-κάλεσμα όπως αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του στο facebook είναι το εξής:

«Καλημέρα καλημέρα

» Υπάρχει κάτι που θέλεις να γίνει στη χώρα και αναρωτιέσαι ποιος θα το κάνει; Ποιος θα ασχοληθεί; Θέλω να σκεφτείς μήπως αυτό που σε απασχολεί είναι ένα από τα πράγματα που λέω και εγώ. Πιστεύω ότι πια ξέρεις τις απόψεις μου και τις προτεραιότητες μου.

» Αν, λοιπόν, θέλεις να ενισχύσεις τις λύσεις – τις κοινές μας λύσεις – τώρα είναι η στιγμή. Στήριξε την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος.

»Γίνε και εσύ το κέντρο της Αλλαγής. Ελα σε επαφή μαζί μου.  Δώσε εδώ ένα σήμα: https://www.stavrostheodorakis.gr/stirizo-ki-ego-to-stavro/»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...