215
O Μπράνσον στο νησί του το 2014 | Virgin

Ρίτσαρντ Μπράνσον: «Η Ιρμα ισοπέδωσε το νησί μου»

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 10:51
O Μπράνσον στο νησί του το 2014
|Virgin

Ρίτσαρντ Μπράνσον: «Η Ιρμα ισοπέδωσε το νησί μου»

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 10:51

Εικόνα ολοκληρωτικής καταστροφής μεταφέρει από το ιδιωτικό του νησί, Νέκερ, στην Καραϊβική, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin, ο οποίος παρά το πέρασμα του τυφώνα Ιρμα, επέλεξε να παραμείνει στο νησί.  Ο ίδιος μαζί με τον γιο του άντεξαν το καταστροφικό χτύπημα του κυκλώνα κρυμμένοι στο κελάρι της βίλας τους.

«Η καταιγίδα έστειλε πόρτες και παράθυρα να πετάνε 100 μέτρα ψηλά. Ολόκληρα σπίτια και δέντρα έχουν εξαφανιστεί. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι τραυματικές οι στιγμές εδώ στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους», δήλωσε ο Μπράνσον περιγράφοντας την «ολοκληρωτική καταστροφή» στο νησί του και στην πολυτελή βίλα του.

brandson-tyfonas
Ο Μπράνσον, μαζί με την παρέα του, στην ασφάλεια του κελαριού / Virgin

«Ο τυφώνας συνεχίζει το καταστροφικό του έργο που έφερε στο μάτι της καταιγίδας το Νέκερ και το Μοσκίτο και όλη την γύρω περιοχή. Όσοι βρίσκονταν στα δύο νησιά είναι καλά στην υγεία τους. Ευτυχώς βρήκαμε καταφύγιο από τον ισχυρότερο τυφώνα που εμφανίστηκε ποτέ στο κελάρι που κράτησε καλά. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτόν τον τυφώνα. Το Necker και οι γύρω περιοχές καταστράφηκαν ολοκληρωτικά. Ακόμη προσπαθούμε να εκτιμήσουμε τη ζημιά, όμως ολόκληρα σπίτια εξαφανίστηκαν», περιγράφει στη συγκλονιστική του μαρτυρία για το χτύπημα της Ιρμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...