459
Ιανουάριος 2015, ούτε δύο χρόνια πριν. Η Ντέμπι Ρέινολντς παραλαμβάνει το βραβείο για την προσφορά της στην Εβδομη Τέχνη από την Κάρι Φίσερ | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Πέθανε και η θρυλική Ντέμπι Ρέινολντς, μητέρα της Κάρι Φίσερ

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 09:26
Ιανουάριος 2015, ούτε δύο χρόνια πριν. Η Ντέμπι Ρέινολντς παραλαμβάνει το βραβείο για την προσφορά της στην Εβδομη Τέχνη από την Κάρι Φίσερ
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Πέθανε και η θρυλική Ντέμπι Ρέινολντς, μητέρα της Κάρι Φίσερ

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 09:26

Θα μπορούσε να είναι ένα (κακό) χολιγουντιανό σενάριο. Μια ημέρα μετά τον θάνατο της διάσημης κόρης της, της αγαπητής Κάρι Φίσερ του «Star Wars» και του «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι», πέθανε και η ίδια. Η Κάρι Φίσερ ήταν 60 ετών και έσβησε στις 27 Δεκεμβρίου. Η μητέρα της, θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντέμπι Ρέινολντς, ήταν 84 ετών και απεβίωσε στις 28 Δεκεμβρίου.

Τον θάνατο της Ρέινολντς ανακοίνωσε ο γιος της Τοντ Φίσερ, μια τραγική φιγούρα σε αυτήν την οικογενειακή τραγωδία. Είχε ανακοινώσει ότι η αδελφή του υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αεροπορικού ταξιδιού της από το Λονδίνο στο Λος Αντζελες και έπειτα είχε αναγγείλει τον θάνατό της. Μια ημέρα μετά είπε τα κακά μαντάτα και για τη μητέρα του, η οποία είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Ρέινολντς υπήρξε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Με το ταλέντο της στο τραγούδι και τον χορό μπήκε στην καρδιά εκατομμυρίων θεατών του κινηματογράφου στον κόσμο με μιούζικαλ όπως το εμβληματικό «Singin’ in the Rain».

Μετά την επιτυχία «Singin’ in the Rain» (1952), η Ρέινολντς εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες με ρόλους δίπλα στον Τζιν Κέλι, τον Φρανκ Σινάτρα, τον Τόνι Κέρτις, τον Ντόναλντ Ο’ Κόνορ, τον Φρεντ Αστέρ και τον Ντικ Βαν Ντάικ. Είχε προταθεί για Οσκαρ για τον ρόλο της στη ταινία του 1964 «The Unsinkable Molly Brown».

10658323_2

Η Ρέινολντς ήταν ένα τέρας του θεάματος. Επαιζε σε ταινίες, συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές, έδινε παραστάσεις σε νυχτερινά κέντρα. Το 1968 παρουσίασε τη δική της εκπομπή στο NBC, «The Debbie Reynolds Show». Η τελευταία μεγάλη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ήταν το 1970, «What’s the Matter with Helen?»

Η προσωπική της ζωή ήταν περιπετειώδης. Παντρεύτηκε τρεις φορές. Ο πρώτος σύζυγός της, τραγουδιστής Εντι Φίσερ με τον οποίο απέκτησε το 1956 την Κάρι, τη χώρισε γιατί είχε ήδη εξωσυζυγική σχέση με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η Ρέινολντς και ο Φίσερ πήραν διαζύγιο το 1959, και εκείνος παντρεύτηκε την Τέιλορ. Αργότερα, η Ρέινολντς και η Τέιλορ, η οποία χώρισε από τον Φίσερ, συμφιλιώθηκαν και εμφανίστηκαν μαζί στην ταινία γυρισμένη ειδικά για την τηλεόραση «These Old Broads», που είχε γραφτεί από την Κέρι Φίσερ.

Παντρεύτηκε δεύτερη φορά τον επιχειρηματία παπουτσιών Χάρι Καρλ, χωρίζοντάς τον στις αρχές της δεκαετίας του ’70 αφού αυτός έχασε ένα μεγάλο ποσοστό της περιουσίας της σε τυχερά παιχνίδια. Το 1984 παντρεύτηκε τον επενδυτή ακινήτων Ρίτσαρντ Χάμλετ και αγόρασαν ένα ξενοδοχείο και καζίνο στο Λας Βέγκας, όπου έδωσε παραστάσεις. Ο γάμος έληξε εν μέσω της οικονομικής κατάρρευσης του εγχειρήματος και η Ρέινολντς κήρυξε πτώχευση για να προστατευθεί από τους πιστωτές. «Υπάρχουν καλοί άνδρες, όπως ο πατέρας μου και ο γιος μου Τοντ, αλλά εγώ έτυχε να παντρευτώ ηλίθιους, γι’ αυτό το λόγο παραιτήθηκα εδώ και πολλά χρόνια. Εχω απαίσιο γούστο στους άντρες», είχε πει.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...