170
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης | Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στην ΕΛΣΤΑΤ να μην δίνει στοιχεία για αυτοκτονίες

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2019, 12:02
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης
|Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στην ΕΛΣΤΑΤ να μην δίνει στοιχεία για αυτοκτονίες

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2019, 12:02

Η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιοποίησε στατιστικά στοιχεία για την περίοδο 2010-2015 έπειτα από πιέσεις του Πάνου Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε ότι με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ η ΕΛΣΤΑΤ έχει σταματήσει από το 2015 να δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αυτοκτονίες.

Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στο ζήτημα απαντώντας σε ερώτημα για όσα απίστευτα υποστήριξε ο υφυπουργός Εργασίας Ανδρέας Πετρόπουλος σχετικά με τους ανθρώπους που έτρωγαν από τα σκουπίδια πριν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πετρόπουλος, απευθυνόμενος σε μαθητές στη Βουλή, έφτασε στο σημείο να πει: «Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν οι άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και η ΝΔ δεν θα χτίσει την πολιτική της αντιπαράθεση σε τέτοιες αθλιότητες» επισήμανε ο τομεάρχης της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...