300
Κορίνα και Μίχαελ Σουμάχερ λίγο καιρό πριν το ατύχημα του κορυφαίου πιλότου της Φόρμουλα 1 | Wikipedia

Το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας από την σύζυγο του Μίχαελ Σουμάχερ

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2019, 15:10
Κορίνα και Μίχαελ Σουμάχερ λίγο καιρό πριν το ατύχημα του κορυφαίου πιλότου της Φόρμουλα 1
|Wikipedia

Το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας από την σύζυγο του Μίχαελ Σουμάχερ

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2019, 15:10

Μήνυμα ελπίδας έστειλε τα Χριστούγεννα η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίχαελ Σουμάχερ, για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, η Κορίνα Σουμάχερ απάντησε σε ένα μήνυμα από ένα αφοσιωμένο φαν κλαμπ του διάσημου συζύγου της, που σχεδιάζει να λανσάρει σύντομα μια καινούργια σελίδα στο Facebook.

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά πετραδάκια σχηματίζουν ένα μεγάλο μωσαϊκό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», έγραψε  στους φαν του άνδρα της η Κορίνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου, το φαν κλαμπ του γερμανού οδηγού αγώνων θέλει να λανσάρει τη νέα σελίδα με σύνθημα «KeepFightingMichael» (Συνέχισε Να Αγωνίζεσαι, Μίχαελ) στις 29 Δεκέμβρη, ακριβώς έξι χρόνια από το ατύχημα του «Σούμι» σε χιονοδρομική πίστα στις γαλλικές Άλπεις που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Εξαιτίας της σοβαρότητας του τραυματισμού του, οι γιατροί είχαν τότε πάρει την απόφαση να τον υποβάλουν σε τεχνητό κώμα.

Αφότου βγήκε από το κώμα, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δίνονται στη δημοσιότητα με το «σταγονόμετρο», γεγονός που δίνει τροφή για πολλές εικασίες.

Πάντως, πριν περίπου ένα μήνα, η σύζυγος του γερμανού πιλότου αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση του, για πρώτη φορά μετά το ατύχημα.

Η Κορίνα αποκάλυψε μέσω γερμανικού ΜΜΕ τι συμβαίνει με τον σύζυγό της τονίζοντας αρχικά: «Είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι. Ακολουθούμε μόνο τη βούληση του Μίχαελ να κρατήσει την υγεία του μυστική».

Κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του φαν κλαμπ, Ράινερ Φέρλινγκ, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι ο θρύλος της Φόρμουλα θα είναι σύντομα σε θέση να εμφανιστεί δημόσια.

«Ξέρουμε ότι ο Μίχαελ είναι σε καλά χέρια, ότι δέχεται αγάπη και περιβάλλεται από ασφάλεια και σιγουριά. Είναι σίγουρα τυχερός που έχει μια τόσο δεμένη οικογένεια για να τον στηρίζει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...