198
Ο Οσκαρ Γκαρθία | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τέλος ο Οσκαρ Γκαρθία από τον Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2018, 21:07
Ο Οσκαρ Γκαρθία | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τέλος ο Οσκαρ Γκαρθία από τον Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2018, 21:07

Τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Οσκαρ Γκαρθία, o οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο ισπανός τεχνικός έκανε γνωστή την απόφασή του με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν», αναφέρει αναλυτικά η δήλωση του Ισπανού.

Με τη σειρά τους, οι ερυθρόλευκοι ευχαρίστησαν τον Ισπανό για την παρουσία του στην ομάδα και τη συνεργασία που είχαν. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον ισπανό τεχνικό, Οσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης. Βοηθός προπονητή ο Αριέλ Ιμπαγάσα, γυμναστής ο Χρήστος Μουρίκης και προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης».

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...