263
Tο δίδυμο Γαβρόγλου - Πολάκη σε παλαιότερη φωτογραφία | φωτ. αρχείου

Στο πλευρό του Γαβρόγλου ο Πολάκης: «Δεν καταλαβαίνουν το καυστικό σου χιούμορ»

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2020, 15:13
Tο δίδυμο Γαβρόγλου - Πολάκη σε παλαιότερη φωτογραφία
|φωτ. αρχείου

Στο πλευρό του Γαβρόγλου ο Πολάκης: «Δεν καταλαβαίνουν το καυστικό σου χιούμορ»

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2020, 15:13

Η επιεικώς ατυχής ανάρτηση (δις μάλιστα) του Κώστα Γαβρόγλου για τις γυναίκες που «δεν σκαμπάζουν από μαθηματικά», ως μέσο άσκησης κριτικής στην υπουργό Παιδείας, Νικη Κεραμέως, έφερε ακόμα και φίλια πυρά εναντίον του, καθώς στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ευρύτερης Αριστεράς, δεν ήταν λίγοι αυτοί που δυσκολεύθηκαν να χωνέψουν τη διατύπωση που επέλεξε  για να επιτεθεί στην υπουργό.

«Αν δεν υπήρχε ο Γαβρόγλου, η Κεραμέως θα έπρεπε να τον εφεύρει», ήταν ένα από τα σχόλια, την ώρα που πολλοί σημείωναν ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ουσιαστικά απο τη στενωπό τη σημερινή υπουργό σε μία δύσκολη -όπως εκτιμούσαν- συγκυρία για την ίδια και την κυβέρνηση στα ζητήματα της εκπαίδευσης.

Μπροστά στο κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με τις διαδοχικές αναρτήσεις του  (την αρχική και την επεξηγηματική για εκείνους που δεν τον καταλαβαίνουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε), ασπίδα προστασίας ύψωσε -ποιος άλλος;- ο Παύλος Πολάκης, που πάντα δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για τέτοιες «δύσκολες» αποστολές υπεράσπισης βαλλόμενων «συντρόφων».

Κώστα μου μην στεναχωριέσαι, δεν μπορούν να καταλάβουν το καυστικό σου χιούμρο για τους «αρίστους», ήταν το μήνυμα συμπαράστασης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας προς τον τέως συνάδελφό του στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Η δήλωση στήριξης στον Κώστα Γαβρόγλου από τον Παύλο Πολάκη δεν πρέπει πάντως να εκπλήσσει, αφού τόσο το νόημα όσο και η διατύπωση που επέλεξε ο κ. Γαβρόγλου για την επίθεσή του στη Νίκη Κεραμέως, απευθύνεται στο ίδιο ακροατήριο με αυτό του «αψύ Σφακιανού» που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχου ύφους τοποθετήσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...