377
Το ζευγάρι με δύο από τα έξι παιδιά τους | Reuters

Στη Τζολί η επιμέλεια των παιδιών

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2016, 14:21
Το ζευγάρι με δύο από τα έξι παιδιά τους
|Reuters

Στη Τζολί η επιμέλεια των παιδιών

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2016, 14:21

Το διαζύγιο τάραξε τα νερά της σόουμπιζ, όχι μόνο γιατί ήταν εντελώς αναπάντεχο, αλλά γιατί άφηνε πίσω του κάτι περισσότερο από έναν γάμο που τελείωσε πρόωρα. Τα έξι παιδιά του ζεύγους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κινδύνευαν να γίνουν «μπαλάκι» ανάμεσα στους γονείς.

Περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου (ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου) φαίνεται ότι το ζήτημα έχει διευθετηθεί, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι λεπτομέρειες σπάνια φτάνουν στη δημοσιότητα – και πάντως όχι τώρα.

Ανακοίνωση που εκδόθηκε από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί αναφέρει ότι τα έξι παιδιά «θα μείνουν στην επιμέλεια της μητέρας τους και θα συνεχίσουν θεραπευτικές επισκέψεις (therapeutic visits) στον πατέρα τους»

Πρόκειται -ό,τι και αν σημαίνει αυτό το «θεραπευτικές επισκέψεις»- για μια συμφωνία που ενθάρρυναν ειδικοί παιδοψυχολόγοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα να είναι καθαρό πως τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη διευθέτηση έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά και την ευημερία τους και πως θα υπάρξει κατανόηση και ευαισθησία ως προς την οικογενειακή κατάσταση», εξηγεί σχετικά η ανακοίνωση από την πλευρά της Τζολί.

Παρά ταύτα, το People, επικαλούμενο τις πηγές του, αναφέρει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει (ακόμη) καμία συμφωνία ανάμεσα στο τέως ζευγάρι, αλλά ο Πιτ εξακολουθεί να πιέζει για να παραμείνει η κηδεμονία των παιδιών από κοινού.

Για να φτάσουμε εδώ είχε προηγηθεί ένας γύρος με φήμες για κακοποίηση των παιδιών από τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος ελέγχθηκε για χρήση ναρκωτικών ουσιών και την πιθανότητα να στοιχειοθετείται κάποιο αδίκημα στη συμπεριφορά του απέναντι σε ανήλικους. Ανώνυμο τηλεφώνημα στις υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων του Λος Αντζελες τον έφερε να έχει κακοποιήσει λεκτικά ή να έχει ασκήσει βία στα παιδιά, περιστατικά που ο ίδιος έχει διαψεύσει.

Τον Οκτώβριο το ζευγάρι, μετά από συστάσεις των υπηρεσιών πρόνοιας στο Λος Αντζελες, είχε συμφωνήσει σε ένα προσωρινό πλάνο συμβουλών και επισκέψεων. Το People υποστηρίζει μάλιστα ότι αυτή η συμφωνία που ανακοινώθηκε τώρα είναι επέκταση της προσωρινής συμφωνίας και ότι μια οριστική συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση.

Τα παιδιά είναι ο Μάντοξ, 15 ετών, ο Παξ, 12 ετών, η Ζαχάρα, 11 ετών, η Σίλοχ 10 ετών και ο Νοξ και η Βιβιέν που είναι 8 ετών. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί γνωρίστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν το 2014.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...