231
|

Σέρρες: Θύμα του κορονοϊού ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Παπαδόπουλος

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 16:07

Σέρρες: Θύμα του κορονοϊού ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Παπαδόπουλος

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 16:07

Απεβίωσε στις Σέρρες, από επιπλοκές του κορoνοϊού, ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος στο Νοσοκομείο Σερρών.

Τη θλίψη του Κινήματος Αλλαγής για τον χαμό του Τάσου Παπαδόπουλου εξέφρασε σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών του Κινήματος, Κώστας Τρέντσιος:

«[…] Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχόμενες θητείες, εξαιρετικός επιστήμονας δικηγόρος, με ήθος και αρχές. Παρέμεινε ενεργός στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μέχρι το τέλος. Χάσαμε έναν πραγματικό σύντροφο και αγωνιστή της παράταξης. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο εκλιπών είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχείς θητείες (18/10/1981 – 07/05/1985 και 2/6/1985 – 2/6/1989).

«Ο αείμνηστος πλέον συνάδελφος Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε ακούραστος θεράπων της νομικής επιστήμης, που τόσο πολύ αγάπησε. Άξιος συνάδελφος, αυτοδημιούργητος και αγαπητός σε όλους. Υπηρέτησε τον Νόμο από τη θέση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και λατρεύτηκε από τον κόσμο. Ουδέποτε αμφισβητήθηκαν το ήθος και η εντιμότητά του. Εφυγε όρθιος και περήφανος, γιατί έτσι ήταν ο Τάσος, μαχητής. Εμείς όλοι που πορευτήκαμε μαζί του, τόσο στην πολιτική όσο και στη δικηγορία, θα τον θυμόμαστε για τον σεβασμό που ενέπνεαν ο λόγος και η προσωπικότητά του. Για τη σοβαρότητα και την ευγένειά του. Για το πάθος του για τη ζωή και τους αγώνες του για τη δημοκρατία. Αιωνία του η μνήμη», ανέφερε στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...