185
Η Μελάνια Τραμπ με το τελευταίο προεδρικό έλατο στον Λευκό Οίκο | REUTERS/Hannah McKay

Η Μελάνια υποδέχτηκε το τελευταίο της έλατο στον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 16:00
Η Μελάνια Τραμπ με το τελευταίο προεδρικό έλατο στον Λευκό Οίκο
| REUTERS/Hannah McKay

Η Μελάνια υποδέχτηκε το τελευταίο της έλατο στον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 16:00

Συνοδευόμενη από έναν αξιωματικό της προεδρικής φρουράς και όχι από τον σύζυγό της –που προφανώς έχει άλλον καημό– η Μελάνια Τραμπ τήρησε τις παραδόσεις και υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο το χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος, στην τελευταία χρονιά που είναι ένοικος στην προεδρική κατοικία των ΗΠΑ και θα αναλάβει ως Πρώτη Κυρία την εορταστική διακόσμιση.

Το έλατο αφίχθη στον Λευκό Οίκο, όπως συνηθίζεται στα τέλη Νοεμβρίου, ώστε να συμπίπτει με την εορταστική διάθεση της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Το δέντρο έφτασε τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο και η κυρία Τραμπ βγήκε να το υποδεχθεί και να φωτογραφηθεί με αυτό. Παρατηρητές είπαν ότι η Μελάνια έδειξε λιγότερο ενθουσιασμό, επειδή αυτό επιβάλλουν οι δύσκολο καιροί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που έχει ως τώρα σκοτώσει 257.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Το προεδρικό ζεύγος θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον για την Ημέρα των Ευχαριστιών, την προσεχή Πέμπτη, και δεν θα μεταβεί στην έπαυλη του Τραμπ στη Φλόριντα, όπως έκανε κάθε χρόνο. Για την επόμενη Δευτέρα η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζει εορταστική δεξίωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...