380
O Σβαρτζενέγκερ επί το έργον. Αλλά τελικά έκανε λάθος | Twitter/@Schwarzenegger

Ο Σβαρτσενέγκερ μπάζωσε μια λακκούβα – το έκανε viral – αλλά έκανε εντελώς λάθος!

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2023, 11:48
O Σβαρτζενέγκερ επί το έργον. Αλλά τελικά έκανε λάθος
|Twitter/@Schwarzenegger

Ο Σβαρτσενέγκερ μπάζωσε μια λακκούβα – το έκανε viral – αλλά έκανε εντελώς λάθος!

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2023, 11:48

Ο σταρ ταινιών δράσης του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ ανακάλυψε μια ενοχλητική λακκούβα σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες, και αποφάσισε να υποδυθεί τον ενεργό πολίτη, αναλαμβάνοντας δράση: την επιδιόρθωσε ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του. Μάλιστα, φρόντισε να βιντεοσκοπίσει το μπάζωμα της λακκούβας και να αναρτήσει το βίντεο στα social media, ως μια πράξη αστικής ευθύνης από έναν αγανακτισμένο κάτοικο του LA. Επειτα έμαθε ότι τελικά η λακκούβα δεν ήταν ακριβώς λακκούβα…

Σύμφωνα με αξιωματούχους του LA, η «γιγάντια λακκούβα» που ανακάλυψε ο Σβαρτσενέγκερ και μαζί με έναν φίλο του γέμισαν με τσιμέντο ταχείας πήξεως και άσφαλτο, ήταν στην πραγματικότητα μια τάφρος για εργασίες που εκτελούνται από εταιρεία κοινής ωφελείας στη γειτονιά Μπρέντγουντ, όπως ανέφερε ο Guardian.

Αντί να λύσει ένα πρόβλημα, ο ηθοποιός, που προκάλεσε χάος και καταστροφή στον πιο γνωστό ρόλο του ως «Εξολοθρευτής», δημιούργησε ένα μεγαλύτερο με την πράξη του, καθώς η εταιρεία παροχής φυσικού αερίου SoCal Gas πρέπει τώρα να ανοίξει ξανά την τάφρο για να ολοκληρώσει τις εργασίες.

Ο Σβαρτσενέγκερ, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας (ως Ρεπουμπλικανός) για δύο θητείες, δημοσίευσε το βίντεο στους 5,1 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter.

«Σήμερα, αφού όλη η γειτονιά έχει αναστατωθεί για αυτή τη γιγαντιαία λακκούβα που βλάπτει αυτοκίνητα και ποδήλατα εδώ και εβδομάδες, βγήκα με την ομάδα μου και τη διόρθωσα. Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι. Ορίστε», έγραψε.

Στο βίντεο, ένας οδηγός σταματά για να τον ευχαριστήσει για την πράξη του και ο ηθοποιός λέει: «Πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Αυτό είναι τρελό. Τρεις εβδομάδες περίμενα να κλείσει αυτή η τρύπα».

«Αυτή δεν είναι λακκούβα», είπε ένας εκπρόσωπος της πόλης του Λος Αντζελες στο NBC News. «Είναι μια τάφρος υπηρεσιών που σχετίζεται με εργασίες που εκτελούνται στην τοποθεσία από τη SoCal Gas, η οποία έχει προγραμματίσει την ολοκλήρωση των εργασιών μέχρι τα τέλη Μαΐου. Οπως συμβαίνει με παρόμοια έργα που επηρεάζουν τους δρόμους της πόλης, η SoCal Gas θα επισκευάσει το σημείο μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες τους».

Ο Σβαρτσενέγκερ δεν είναι ο πρώτος διάσημος που αναλαμβάνει παρόμοια δράση. Τον Μάρτιο του περασμένου έτους ο τραγουδιστής Ροντ Στιούαρτ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να καλύπτει λακκούβες κοντά στο κτήμα του στην πόλη Χάρλοου του Εσεξ, αφού παραπονέθηκε ότι η Ferrari του δεν μπορούσε να περάσει άνετα από τον δρόμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...