181
O φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι | top-channel.tv

Ο αλβανός πιστολέρο που πυροβόλησε στο Γκάζι τους τρεις Κρητικούς είχε απελαθεί δύο φορές!

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2023, 14:29
O φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι
|top-channel.tv

Ο αλβανός πιστολέρο που πυροβόλησε στο Γκάζι τους τρεις Κρητικούς είχε απελαθεί δύο φορές!

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2023, 14:29

Σεσημασμένος μπράβος-εκτελεστής φέρεται να είναι σύμφωνα με αλβανικά μέσα, ο 37χρονος Αλβανός που εξακολουθεί να αναζητείται για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύματα τους τρεις Κρητικούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους τηλεοπτικά δίκτυα της γείτονος, ο 37χρονος εμφανίζεται να έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα, αλλά είχε επιστρέψει ξανά.

Μεταξύ άλλων, κατηγορείται και για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα, τον Αύγουστο του 2012, όταν και είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών. Μέλος της συμμορίας ήταν και ο αδελφός του ο οποίος σκοτώθηκε.

Ομοίως, κατά τις ίδιες πάντα πηγές, και ο 33χρονος συλληφθείς για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση της εκτέλεσης του ομοεθνούς τους υδραυλικού στη Νέα Ιωνία.

Σε βάρος του 33χρονου ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή. Οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Η 29η τακτική ανακρίτρια εξέδωσε εν τω μεταξύ ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...